vprašanje (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

bubu_bibi -> vprašanje (26.9.2010 14:31:03)

Pozdravček!

Ali je kdo od vas k najemni pogodbi za stanovanje/hišo prilagal popis pohištva in bi mi lahko svetoval, kako naj le-ta izgleda? Dobrodošel kakšen vrozec. Lahko tudi na ZS.

Hvala vnaprej in lep pozdrav!

enkratna -> RE: vprašanje (26.9.2010 14:45:21)

Ja, midva sva kot najemnika želela, da se popiše pohištvo. Popisali smo vse, kar je bilo v stanovanju "premičnega": število omar, stolov, postelj, kavči, prenosna oprema, kuhinja s koliko elementi in aparaturami ... 

drifty -> RE: vprašanje (26.9.2010 15:00:53)

Jaz imam samo napisano:

Stanovanje se odda v najem z delno opremo, in sicer:
- kuhinja (leseni del z gospodinjskimi aparati, mizo in stoloma)
- kopalnica (sanitarna keramika, bojler in leseni del pohištva)
- dnevna, ...... itd

Anonimen -> RE: vprašanje (26.9.2010 17:17:19)

Bubu_bibi, praktično je, da pohištvo poslikaš - naj bo to priloga k pogodbi.

bubu_bibi -> RE: vprašanje (27.9.2010 23:02:53)

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Bubu_bibi, praktično je, da pohištvo poslikaš - naj bo to priloga k pogodbi.

Hudo dober nasvet, hvala! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]

bubu_bibi -> RE: vprašanje (27.9.2010 23:05:53)

Samo še eno, verjetno čudno, vprašanje: a popišem tudi število krožnikov, žlic, nožev, vsak lonec posebej? Ali je dovolj, da napišem npr: kuhinjski pribor 24-delni.

Hvala! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]

Kerensa* -> RE: vprašanje (28.9.2010 6:01:05)

Če bi jaz oddajala, bi popisala vse, kar se iz stanovanja fizično da odnesti in to vsak kos posebej, naredila pa bi, kakor pravi Milijonarka, foto-zapisnik, ki bi bil v najemni pogodbi naveden kot sestavni del pogodbe, brez katerega sama pogodba ne bi bila veljavna. Na enak način bi evidentirala tudi stanje stanovanja (vrata, okna, parket, ploščice, pipe itd.).

Stran: [1]