trebušček boli (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

klara2007 -> trebušček boli (25.9.2010 21:55:54)

prejšnji teden je imela bolečine v trebuhu, je bruhala, vendar brez driske. sedaj že nekaj dni ne bruha,pije in je, vendar paše vedno pojamra da jo boli trebušček.kako dolgo bo še to???
pa tudi glede spanja me nekaj zanima. že par noči se zbudi 15 čez 3 zjutraj, se premetava po postli, vsake toliko usede, pa spet vleže, kdaj pa kdaj prime za trebušček...to se ponovi še točno 15 čez 5 zjutraj...je to kaj povezano z virozo,ki jo je imela...prvo sem misla da je mogoče luna kriva, sam nekaj dni je pa že preveč.
naj še povem da je šla kakat po 6 dneh inje bilo blato normalno tako včeraj kot tudi danes.kaj mislite da bi bilo, predvsem glede trebuščka?ali še to traja nekaj časa ali se bo ponovilo ali kaj drugega...vsako mnenje dobrodošlo...
hvala

Splišni -> RE: trebušček boli (26.9.2010 15:58:03)

Po moje kar nekaj časa traja, da se prebava uredi. Če praviš, da je šla včeraj kakat po 6 dneh, potem se verjetno črevesje še privaja nazaj na redni ritem.

Moj otrok je bil letos enkrat tako zaprt, da so ga v bolnišnici klistirali, in občasne bolečine v črevesju so traja gotovo še 14 dni po tem. Najmanj.

Stran: [1]