koruzica
|
No, še moj pogled na vse skupaj; priporočam last minute varianto ali pazi; ker last minute je lahko varianta tud razni oglasniki,S....ov, (da ne bo reklame); Evo kok je blo; z klapo leta 2000 se menimo, kam bi šli na dopust( takrat še moja D@isy ni vedela zame :( ) in se zmenmo da bi šli kar na blef; in vzamemo v petek zvečer lepo oglasnik v roke in najdemo Umag; rufnem, se oglasi ena mamca, pa pravi;' PA dobro nam došli, vi samo dođite, da znate, kako čete se ljepo imati kod nas....ovdje imamo tako lepe uličice i plažu i stvarno, ljepo čete se imati kod nas...' Evo, mi spakiramo v nedelo popoldan, se pripelemo ob polnoči v Umag....in šetamo...:sloncek:po Umagu...Z pomočjo HR miličnikov:kuza: smo najdli ulico kjer naj bi prebivali, aha, zutrej gremo pol direkt sem...In smo po prespani noči v avtu, lepo štartali do apartmaja... GROZA...pridemo ke, pa se prtrošta ena mamca ven, pa pravi; Jel tražite nekoga? DA, jeli ovo ta ta gospođa....JE, šta želite.... Sem prec vidu da neki ne štima:zmeden:...sem ji obrazložu, ' da nas ima četvorica, koja se prije dva dana dogovarala za apartma, i kako su obečali da če nam biti ljepo, evo , svratili smo...' Una pa gleda kot da bi ji krava bajto podrla....:ups: ' Pa da, sad sam se sjetila, vi ste onaj koji je nazvao...Izvinite, ali....Znate...Oni turisti, koji su otišli pre dva dana znate, vratili su se ...nisu ništa rekli, da če se vratit, ali , jebi ga, ....znate, pa ima još puno mjesta ...ajde, idite na agenciju....tamo če vas sigurno smjestiti u ovome našom ljepom gradiču....' In tako se je končal moj dopust v Umagu in začel dopust v Poreču kar je bil splet okoliščin, ki smo jih pozneje ' štrekali ' in rešili...KOGA ČEM JEST J...at:hudicek::sloncek::hudicek::sloncek:, sem si mislu, baba zmešana...:hudicek::hudicek:Oprostite izrazu, verjetno bi marsi kdo od vas popenu...:hudicek::hudicek:Smo bli pa zelo zadovolini potem ko smo našli res na blef apartma v Poreču, je blo res fajn in super in vse OK... No mal sem se razpisou o ' blef varianti'...nič nimam proti, samo predvidet je treba še kako 'nesretno izbjegavanje' turistom... Srečno in obilo užitkov:bravo: LP Koruzica :kuza:
|