|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na "blef"
29.7.2005 21:38:39   
mmetel6
Čeprav je že skoraj polovica poletja za nami, še vedno nimamo rezerviranega morja. Danes pa moj :love: reče, kaj pa če bi šli kar tako. Jaz sem kar malo v dvomih. Vsi mi rečejo, da se zmeraj kaj najde, pa vendar. Zbiram kakšne pametne predloge. Prosim, pomagajte! Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Na "blef"
29.7.2005 21:40:06   
baguSka
ja čist odvisn kam za kok časa za kok dnarja, z avionom z avtobusom, z avtom, kolesom..:zmeden2:

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Na "blef"
29.7.2005 21:49:37   
k1
hja, mi tud gremo - 13.8 - samo kam še, pa ne vem-.... vedno gremo last minute, res se vedno kaj najde, samo zahteven ne smeš bit.

pa lep dopust!

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Na "blef"
29.7.2005 21:50:26   
lex
Za kamp nikoli ne rabiš rezervacije - probajta

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Na "blef"
29.7.2005 21:51:15   
mmetel6
Saj sem res ena trapka! Pol bi šla pa na blef na morje! :)- No, šli bi z avtom in recimo nekje do Zadra, kakšen km gor ali dol. Glede na to, da smo lani dali za en teden v hotelu v Šibeniku 100 jurčkov, tudi letos računamo na kaj takega. Jaz sicer še vedno upam, da se bo našla kakšna pametna last minute varianta v hotelu na kakšni agenciji, ker imam kuhanja in pospravljanja že doma dovolj, ha ha ha.

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Na "blef"
29.7.2005 21:54:02   
k1
sicer pa če malo pomisliš- ko se pelješ dol v dalmacijo tipi kar stojijo ob cesti in majo napisano, da majo sobe fraj. vsak okoli makarske vem,da je tako.

sem pa malo gledala cene direkt hr hotelov, pa so preko naših agencij cenejše- izgleda da jim delajo tolk prometa, da majo večje ugodnosti, ali pa sem mela srečo in našla tkae hotele. 8)

če te kaj zanima: txt slo 1 ali 2 od strani 371 dalje.

ali pa http://www.lastminutecenter.si/

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Na "blef"
29.7.2005 21:54:10   
baguSka
za 100 na osebo :zmeden2:

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Na "blef"
29.7.2005 21:55:28   
Ro-La
Mi smo s starši vedno hodili na "blef" na morje, pa smo vedno nekje našli kraj, kjer nam je bilo všeč, dlje kot do Ulcinja pa nismo nikoli prišli;)

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Na "blef"
29.7.2005 21:59:46   
mimica
Lani sca šla z :love:na blef na Korziko in mi ni žal, saj sva dobila apartma kot ga drugače ne bi nikoli. Jaz bi šla na blef, saj se vedno kaj najde.

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Na "blef"
30.7.2005 0:07:45   
koruzica
No, še moj pogled na vse skupaj; priporočam last minute varianto ali pazi; ker last minute je lahko varianta tud razni oglasniki,S....ov, (da ne bo reklame);

Evo kok je blo;

z klapo leta 2000 se menimo, kam bi šli na dopust( takrat še moja D@isy ni vedela zame :( ) in se zmenmo da bi šli kar na blef; in vzamemo v petek zvečer lepo oglasnik v roke in najdemo Umag; rufnem, se oglasi ena mamca, pa pravi;' PA dobro nam došli, vi samo dođite, da znate, kako čete se ljepo imati kod nas....ovdje imamo tako lepe uličice i plažu i stvarno, ljepo čete se imati kod nas...'

Evo, mi spakiramo v nedelo popoldan, se pripelemo ob polnoči v Umag....in šetamo...:sloncek:po Umagu...Z pomočjo HR miličnikov:kuza: smo najdli ulico kjer naj bi prebivali, aha, zutrej gremo pol direkt sem...In smo po prespani noči v avtu, lepo štartali do apartmaja...

GROZA...pridemo ke, pa se prtrošta ena mamca ven, pa pravi; Jel tražite nekoga? DA, jeli ovo ta ta gospođa....JE, šta želite....

Sem prec vidu da neki ne štima:zmeden:...sem ji obrazložu, ' da nas ima četvorica, koja se prije dva dana dogovarala za apartma, i kako su obečali da če nam biti ljepo, evo , svratili smo...' Una pa gleda kot da bi ji krava bajto podrla....:ups:

' Pa da, sad sam se sjetila, vi ste onaj koji je nazvao...Izvinite, ali....Znate...Oni turisti, koji su otišli pre dva dana znate, vratili su se ...nisu ništa rekli, da če se vratit, ali , jebi ga, ....znate, pa ima još puno mjesta ...ajde, idite na agenciju....tamo če vas sigurno smjestiti u ovome našom ljepom gradiču....'

In tako se je končal moj dopust v Umagu in začel dopust v Poreču kar je bil splet okoliščin, ki smo jih pozneje ' štrekali ' in rešili...KOGA ČEM JEST J...at:hudicek::sloncek::hudicek::sloncek:, sem si mislu, baba zmešana...:hudicek::hudicek:Oprostite izrazu, verjetno bi marsi kdo od vas popenu...:hudicek::hudicek:Smo bli pa zelo zadovolini potem ko smo našli res na blef apartma v Poreču, je blo res fajn in super in vse OK...

No mal sem se razpisou o ' blef varianti'...nič nimam proti, samo predvidet je treba še kako 'nesretno izbjegavanje' turistom...

Srečno in obilo užitkov:bravo:

LP Koruzica :kuza:

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Na "blef"
30.7.2005 11:34:13   
Anonimen
Najin blef je bil pred 3. leti na Pagu. Sva se en četrtek na lih en tak vroč dan sredi glavne sezone odpravila proti cilju in v Novalji hodila od enega do drugega apartmaja kaki dve uri. Večinoma so bili že vsi zasedeni, cene prostih so bile zeloooooo različne in po dveh urah sva našla povsem prenovljene apartmaje po zelo sprejemljivi ceni (se mi zdi, da sva plačala 45000 za dve osebi za 7 dni) in bilo je super. Se je pa treba pripravit na to, da mogoče ne bo več veliko prostega in da bo mogoče potrebnih nekaj uric za iskanje, potem se bo pa že nekaj našlo. Absolutno grem sedaj samo na blef na morje.

(odgovor članu mmetel6)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Na "blef"
30.7.2005 11:44:07   
kalimero
Mi gremo vedno na blef.

(odgovor članu mmetel6)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?