sončnica2010 -> RE: just izdelki in justovi svetovalci (21.10.2010 20:41:05)
|
Kiara24 hvala za odgovor, sem sklepala da je kaj takega :( [sm=hudicek1.gif][sm=smiley19.gif][sm=hudicek1.gif] Vse je odvisno od promotorke, nekatere darila ki naj bi jih dobile gostiteljice vzamejo zase, kar se mi niti slučajno ne zdi pošteno.[sm=hudicek1.gif] Na zadnji predstavitvi sem imela naročila skoraj 800 eur, darilo pa je bilo zelo slabo, in če sedaj preračunam vrednost, ni niti slučajno 10% vrednosti oziroma 80 eur. S takim odnosom promotorke se mi je vse skupaj malce zamerilo, kozmetika just je dobra, vendar taka izkušnja te prisili v izbiro kakšne druge kozmetike, žal. Zgodilo se je da sem kot gostiteljica pri sebi doma kazala in dajala vzorčke svojih privat izdelkov, ker promotorka s seboj ni prinesla skoraj nič izdelkov. Strankam ki so bile prvič na predstavitvi je težko "dokazat" kvaliteto izdelka če ga stranka ne vidi in ne poskusi na svoji koži, ampak očitno nekateri tega žal ne razumejo. Na predstavitvi vse lepo govori, da bom dobila zelo lepo darilo pa da bom še kaj več dobila, ko pa je čas za določitev darila pa je to popolnoma druga zgodba. Na svojih predstavitvah še nikoli niso obiskovalke predstavitve dobile darila, ko pa sem šla k drugi promotorki pa so bila darila. Žal mi je da se to dogaja, vendar pravijo da se človek uči na napakah oziroma da gre osel samo enkrat na led, in tako je v mojem primeru. No, sedaj bo pa dovolj.[sm=jezicek.gif] Lp,
|
|
|
|