Klima (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Seven* -> Klima (29.7.2005 21:26:36)

Danes je prvic, da sem si v stanovanju zazelela imeti klimo. Prav neznosno je.. Pa se ta trebuh in odvecni kilogrami.. :((:((:((:((

k1 -> Klima (29.7.2005 21:28:24)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: nam pa ni vroče - priporočam, da jo nabavite - se mi smilijo malčki v tej vročini :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

baguSka -> Klima (29.7.2005 21:31:14)

mi smo jo pa dons drugič pržgal šele letos pa tretjič v dveh letih :zmeden:

Sarina -> Klima (29.7.2005 21:38:09)

Hvala enako - jaz sem si tudi namreč danes zaželela klimo.
Zdajle mi pri računalniku dobesedno "dol teče" - v tej sobi je namreč grozno vroče - tako da raje kar grem ;). Mislim da je krepko čez 30 stopinj.
V spalnici imamo k sreči bolj hlad, tako da se vsaj spat da - ampak konkretno razmišljamo o klimi.

Taša -> Klima (29.7.2005 21:41:55)

Tudi mi jo imamo že kar nekaj let.. Jo zelo priporočam!!! Mi pa sploh ko smo v bloku čisto na vrhu okrog bloka pa sam beton:(

Anonimen -> Klima (29.7.2005 22:47:03)

Mi smo jo dali montirati letos. In res je zelo zelo dober občutek, ko prideš domov iz neznosne vročine v lepo ohlajeno stanovanje. Balzam.

Lunca1 -> Klima (30.7.2005 7:23:44)

Midva imava pa kar vgrajeno - debele stene in včeraj temperatura ni presegla 25 stopinj, samo oken ne smeva odpirat.:bravo::bravo::bravo:

niki5 -> Klima (30.7.2005 11:04:50)

Mi smo jo tudi letos kupili in montirali in sem prav vesela, ker drugače bi nas pobralo. Tako, da lahko take vroče dni normalno preživimo. Nam debele stene nič ne pomagajo, ker smo v mansardi. Nadstropje nižje pri tašči pa je prijetno hladno.

Blink1 -> Klima (30.7.2005 12:27:44)

Mi smo si sposodili taščino prenosno klimo. Sej je fajn, ampak imamo preveliko hišo, da bi vse ohladila. Pa še poleg nekega okna jo moraš imet, da lahkjo tisti izpuh ven napelješ. Če imate dovolj malo stanovanje, ni slabo, drugače pa so vgradne zakon. jo ima moja mama v bloku in je v raju:bravo::bravo::bravo: Grem kar večkrat na obisk:)-

Stran: [1]