Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: CŠOD-strah me je (mnenja prosim) 26.9.2010 18:16:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* je pa mali totalno naspidiran in evforicen! Evo, pa sta v ravnotežju . Meni je bilo tudi total napeto (saj pravim, intuicija večkrat vara), pa mi drugače ni ama ništa nobena težava malecke kje pustit.
|
|
|
|
RE: CŠOD-strah me je (mnenja prosim) 26.9.2010 18:20:50
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Miska.mccute, pikice so za vse ostalo. Glede na to, kako so otroci dobesedno skočili na bus, je bil nasvet o jokanju čisto na mestu . tisto pod pikicami sem pa spregledala....
|
|
RE: CŠOD-strah me je (mnenja prosim) 26.9.2010 18:22:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Miska.mccute, pikice so za vse ostalo. Glede na to, kako so otroci dobesedno skočili na bus, je bil nasvet o jokanju čisto na mestu . tisto pod pikicami sem pa spregledala.... Bistvo je pod črto .
|
|
|
|
RE: CŠOD-strah me je (mnenja prosim) 26.9.2010 18:22:55
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ja, sem dojela.....sicer mal pozno, ampak vseeno.
|
|
RE: CŠOD-strah me je (mnenja prosim) 26.9.2010 18:43:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Živčki, živčki . Saj bo .
|
|
|
|
RE: CŠOD-strah me je (mnenja prosim) 26.9.2010 19:33:33
|
|
|
|
ronja
|
Moram prav mojo mamo vprašat, če je bilo njej kdaj hudo me kje pustit. Meni se je zdelo, da sta bila oba vedno vesela, če sem kam šla (se bom zamislila nad sabo, kak sem morala bit ). Zase pojma nimam, kako bo, sta še mali. Naj bi pa šli letos spomladi z vrtcem za 3 dni na vrtec v naravi, samo je prvi pogoj, da se otrok sam odloči, to pa še ne vem, kako se bo odločila . Sporočim spomladi.
|
|
|
|
RE: CŠOD-strah me je (mnenja prosim) 26.9.2010 19:39:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se je zdelo, da sta bila oba vedno vesela, če sem kam šla (se bom zamislila nad sabo, kak sem morala bit ). Evo, pa si prav fajn izpadla , ne glede na pomanjkanje jokcanja staršev.
|
|
|
|
RE: CŠOD-strah me je (mnenja prosim) 27.9.2010 10:26:53
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
je tako tekel pred mano na avtobus, da sem ga morala prav nazaj povlečt, da mi je vsaj lupčka dal!
|
|
RE: CŠOD-strah me je (mnenja prosim) 27.9.2010 11:15:56
|
|
|
|
ursi
|
Ah daj,miška,boš vidla, kolk bo rad nazaj k tebi pritekel in tooolk ti bo govoril, kolk se je imel fajn in kaj vse so delali, da še do besede ne boš prišla.
|
|
|
|
RE: CŠOD-strah me je (mnenja prosim) 27.9.2010 11:43:27
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ma jaaaaaa, saj vem. hvala bogu da je tako. si ne predstavljam, da bi jokal in ne hotel it. vem, da bo uzival. da me pa malo stiska, je pa pomojem cisto normalo. me je pa sine ravnokar poklical, da so srecno prispeli in da pakirajo iz kovckov...
|
|
RE: CŠOD-strah me je (mnenja prosim) 27.9.2010 11:57:33
|
|
|
|
pety78
|
Mene pa konec avgusta sestra pokliče v ponedeljek zjutraj in mi začne...Gal je...--jkdc-yksdcc (kr neki nerazumljivega, ker je začela jokat). Meni utrip naraste, zagrabi panika, kaj je z Galom, ker je sestra začela jokat!!! Pa rečem, KAAAAAJ? Živci 100/h pa še v avtu sem bila, sicer sem stala na Petrolu, pa vseeno. Ona pa....Gal je šel na morje!!! Ja, FAK, najprej nisem vedela, ali jo naj napizdim, ali se od sreče zjočem, skratka, skor sem se usrala, ker sem mislila, da je kaj narobe. No, Gal je šel v šolo v naravi in je sedaj že lep čas doma. Imeli so se pa menda super. Sestra je pa tudi preživela.
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?