Gina -> RE: Vsem, ki imajo moj mail (26.9.2010 16:17:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita @ gina - na žalost je tut to produkt nekoga ki nima pojma o biotehnologiji... 'plesen' ne more kr tko pridt k citronski kislini (če bi recimo mikronski filtri zatajil bi jo pa 100% ubili baza in kislina) ravno tko - si predstavljaš kako vražje bi smrdel če bi na zrncih (sicer ne vem kako bi blo to možno, pa ajde) ostala samo SLED žveplove kisline? oz. te vprašam koliko je blo že odpoklicev citronske kisline zaradi vsebnosti bodisi plesni bodisi kisline, bodisi baze? ker jest ne vem za nobenga. Ja, to je gotovo tudi res, se strinjam s tabo. Čeprav, če mene vprašaš, mi je bolj apetitlih, če bi bila narejena iz limone. Pa jo kupujem in uporabljam kar precej, ker se mi načeloma stvar ni nikdar zdela nevarna - kljub temu, da pa obstajajo reči, ki pa jih v resnici nočem jest, če se da drugače (npr. "poštupanega" krompirja in prelepe poštupane solatke sredi zime, pa podobnih reči, za katere vem, kako se proizvajajo in da se je nanje dajalo reči, ki so zdravju v večjih količinah strupene) - jih pa vseeno jem, v manjših količinah, kadar ne gre drugače. Ne uporabljam pa tudi vseh ostalih reči, ki so dokazano strupene v manjših količinah - kadar to gre seveda. IN ljubše so mi reči, ki so naravnega izvora.
|
|
|
|