Freya88 -> RE: Bolečina pri rebrih (28.9.2010 19:20:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: memole80 IZVIRNO SPOROČILO: Felicita lahko je res vnet živec, to boli kot opisuješ, pa ni nujno da je od dvigovanja/nošenja, lahko je pač 'iz ljubega miru', brez kakega posebnega razloga... maš mogoče kak izpuščaj/rdečo/suho kožo, kakršnokoli spremembo kože na delu kjer te boli/peče? lahko da se ti je oz. se ti bo razvil herpes zoster. Ma kaj je možno, da me to boli že cca. 2 leti? No, bolečina ni tako huda, zato nisem prej šla k zdravniku. Pa misliš, da se bo z Voltarenom pozdravilo? Se pa bojim, da me boli maščoba oz. maščobni žepek, ki ga imam pod prsmi. V nosečnosti, ko trebuh pritiska proti dojkam, sta se mi pod prsmi naredila maščobna žepka in to me tudi boli. Tudi kg imam še nekaj viška, tako da sem bolj močna. Bom poskusila z masažo. Nimam pa nobenih izpuščajev ali rdečine. :( Hvala za pomoč. To potem ni herpes zoster, ki ga povzroca isto povzrocitelj kot norice! Brez mehurckov napolnjenih z tekocino to ni to... poleg tega se tudi herpes zoster ne preboleva tako dolgo!
|
|
|
|