LEVJURE
|
Hvala Vsem... Oceania...sploh nisem razmišljala, da bi odpirala novo temo, ker je ta povezana z Juretom. Ob takih občutkih kot jih imam, ne razmišljam najbolje kaj bi bilo prav kaj ne...ampak izlijem, po pravici vseeno mi je. Nič ni tako hudega kot to, da izgubiš nekoga, ki ti je bil vse, cel svet in še več...ampak vseeno hvala...vsak ima svoje mnenje in prav je tako dokler ne škodiš drugemu. Ronia...tudi tebi Hvala za tako vzpodbudne besede. Vem zelo dobro kaj bi si želel Jure in kaj pričakuje od mene, poznam ga v dno duše in vem kako zdaj gleda, če gleda, name...hoče, da "fajtam"- to bi reku. Verjel bi vame in reku, da zmorem. Tako kot sem zmogla bit vztrajna kot njegova opora v vsem, predvsem v hudem, težkem, slabem. Takrat je spoznal koga ima ob sebi in se prepričal, da štejem veliko. Jaz sem bila tista, ki nisem verjela vase, on pa me je dvigoval in mi dajal vedet, da sem nekdo..tisti nekdo, ki ima kvalitete, je poseben in tisti nekdo, ki ga ima iskreno rad!!! In zdaj mi manjka vse tooooo, manjka mi njegova bližina, beseda in upanje, da zmorem in ko izgubiš takega človeka, tvoj svet nima več smisla ne brez njega!!!! Tukaj me je pustil in mi dal življenjsko nalogo, dal mi je najin mali čudež, najino sonce, ki ga moram čuvat, negovat in ljubit...jaz bom kar za dva, tudi za Atija. Tolko dobro me je poznal, da je vedel, da ko bo moj čas, da bom Najboljša mamica, tako kot je bil on Najboljši Ati...zato pa nama je uspelo. In pa ni in ni pravično, da so ga zdaj ukradli, zdaj, ko je prišel najin najlepši čas!!!!! Tega ne bom nikoli sprejela, nikoli, dokler bom živa! Trenutno ne vidim sonca, zato se zelo matram, komaj čakam, da najino srečo stisnem k sebi in da zopet občutim Juretu ob meni...to čakanje je živi pekel, kjer ne manjka žalosti, solz in izgube volje do vsega. Cenim za vse lepo, kar Nam želite*