kalbo -> RE: Umrl Jure Robič (26.9.2010 9:28:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Ne morem pa verjet, da je izgubil življenje na gorcu zaradi trka z avtomobilom...za to je malo možnosti. pravzaprav se to zgodi. Jz sem imela že dvakrat tak spust, da je šlo na tesno z avtom. Kolesarim v ene naše rovte (cca 950 m/nmv) in spust po makedamu je občasno precej samomorilski (sploh če je makedam preveč suh/preveč moker), v ovinkih pa skoraj praviloma posekaš...in če v tem trenutku pride nasproti avto, potem lahko samo moliš, da ti bo uspelo zvozit tisti ovinek ali pa vsaj nacentriraš balanco med dva hrasta... Sem pa bila priča nesreči, ko sta se pred dvema mesecema (Radovljica) zaletela kolesar in kolesarka - prijatelja na skupni kolesarski turi - pri spustu s klanca se je kolesarka zaletela v kolega pred sabo in se tako nesrečno poškodovala, da je na mestu padla v komo, čez teden pa je v KC umrla. ...ne morem pozabit kolesarja, njenega kolega, ki je tam ob cesti sedel na tleh s povitim prstom in gledal za policijskim helikopterjem v katerem je bila njegova prijateljica...Prav vprašala sem se, koliko % možnosti je, da se zgodi kaj takega...Vidiš, pa se. Ja saj vem, pri cestaku je tko, da maš vsako furo bližnje srečanje s kakim norcem, mene ma že dva dni, da bi prodal kolo....sam če te ne trufi na biciklu, te pa kje drugje...
|
|
|
|