nana.dd -> RE: kapljice za krče Babynos !!nujno!!! (12.9.2007 22:53:08)
|
Mi smo imeli tudi velike težave s krči....na začetku sem se spopadla z sab simplex-rezultat 0, plantex tudi ni pomagal....od prijateljice sem dobila gas bimbi vendar brez uspeha......krči so se nadaljevali in bila je res katastrofa, ubodi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], sploh nismo nikakor prišli na zeleno vejo. Sestra pri pediatrinji mi je svetovala naj zspremenim hrano (od 2 meseca smo na adaptiranem mleku) in ner smo bili na morju čez poletje smo kupili aptamil comfort ( 4 škatle) in moram priznati, da je bilo še huje. Lefaxsin- še slabše...Bila sem skoraj obupana, potem sva se z najdražjim en večer vsedla in sklenila zaroto krčem... Iz celjskih lekarn sem naročila mazilo ob masaži in kupila v lekarni Lj - galenski laboratorij sirup proti ktčem....eureka uspešno smo se prebijali in moram priznati da nam je sirup res pomagal in uspešno premagujemo krče....Moram pa priznati, da je sab simplex pomagal očku, ko je imel podobne težave z napenjanjem kot sin, res pa je da jih je sin dobil 10, medtem ko jih je očka 40 kapljic v enem šusu.... Najpomembneje je, (vsaj po mojih izkušnjah), da je mamica umirjena, kar pa jaz definitivno nisem bila, saj se mi je otrok smilil... Na zalogi imam še 3 škatle aptamil comfort če slučajno katera potrebuje in pa lefaxsin kapljice. pozdravček vsem, nana
|
|
|
|