honey -> RE: ime za fantka- ogenj v strehi-- (25.9.2010 9:04:36)
|
Jaz imam tudi še dobra 2 meseca do poroda in sva na UZ izvedela, da bo fantek. Kar nama je prihranilo kar nekaj težav pri izbiri imena. Za punčko sva takoj izbrala, če bo slučajno, tako, da imava rezervo. Za fanta pa še zmeraj nismo dokončno izbrali. Sem pa naredila tako, da sem šla v knjižnico po Leksikon imen, na internetu sem poiskala sezname imen in potem smo naredili seznam - moja, moževa in sinova všečna imena. No, čeprav so bila od našega 5-letnika taka, da sem se samo križala - Baltazar ipd. Ampak nisva ga mogla izključit iz tega, ker se bratca že tako močno veseli, obveljala bo itak najina [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] V glavnem imamo pa pri nas isti problem - meni so všeč kratka imena, njemu pa ne. Jaz sem recimo imela v ožjem izboru Vid ali Črt, pa njemu ni všeč. On je imel Andrej, Jure, Primož (odpade vse, ker imamo sorodnike s tem imenom), potem pa Domen, Klemen, Boštjan ipd. To pa meni ni všeč. Tako da smo še zmeraj skoraj na mrtvi točki. Ampak premaknili smo se že, ker smo kar nekaj imen že črtali - tako z mojega kot njegovega seznama. No, do konca decembra bomo že izbrali, če ne bo pa "deček" pisalo v porodnišnici [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|