blaža
|
jaz sem ujela eno okoli uh, ko sem bla stara 14 let. smo bli zmenjeni za eno uro, mislim, da je bla deveta, prišla sem pa ob devetih pa pol, ker smo čakale s prijateljico, da bo igral en naš kolega, ker so bli neki koncerti. In, ko sem prišla domov, sta me čakala mama in tata za mizo, pri luči, ker je bla zunaj že tema. Ujela pa sem eno samo zato, ker mi ni blo jasno zakaj se tako razburjata za te pol ure. In sem skozi ponavljala očetu zakaj, zakaj, zakj mi kao teži. In me je klofnu. Pa ne, da bi blo močno, al pa da bi mela odtis roke na obrazu.Kr tko eno, saj me ni nikoli tepu. Mama me je pa znala zlasat ko ji je prekipelo. ampak, ona pravi, da je blo samo 1x . najbrž sem si fajn zapomnila. No in tisto, ko sem ujela eno od tata, mi je zdej vse jasno. Umrla bi od straha, če mojega otroka v temi, ne bi blo ob uri domov.takrat, pa nisem mogla razumet. Sem bla pa pol pridna. Nikoli zamujala in vedno prišla kot smo se zmenli ali še prej. Ker sem vedla, da če se bom držala dogovora, se bomo lahko vse zmenli in tako je tudi vedno bilo. svojih otrok ne tepem. Niti pod razno, se mi ne zdi ok. Mislim, da bi ju s tem prizadela, ker tega nista vajena. Vedno se vse zmenimo in pomenimo, čeprav, ko mi prekipi, znam pa fajn tulit, čeprav se trudim, da ne bi, in mi je pol žal, če sem kričala nanju. Se bo poboljšala. . No na srečo je to redko.