Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ratalo mi je dobit kontakt za Lio za Plesne urice z angleščino!Upam, da bo Lii na spoznavni uri všeč, da jo lahko končno nekam vpišem!
Kak pa to izgleda? Kaj bodo peli v angl. in plesali zraven?
Ne vem. To je edina stvar, ki sem jo našla za malčke med 1-2 letom. Imamo pa 30.9. razgovor, da se dogovorimo kako bo to potekalo, 4.10. pa prvo uro, tak da poročam, kaj se bo dogajalo!
Kolker sem jaz razumela, se cena razlikuje glede na kraj; v OŠ Slivnica je ceneje in za drug vpis (če je že drugo leto otrok vpisan) je malo ceneje. Sam za 10 obiskov je to kar drago. Pri Tiji v vrtcu je od okt-maja 1/tedensko okol 150 evrov. To je cca 25 obiskov po 45 minut. Se pravi, kar poceni.
Drugače pa jaz tud iščem kak primeren plavalni tečaj. Se mi zdi, da je to super, če otrok uživa v vodi. Sam za Tijo, Nike še ne bom nikamor vpisovala. S takimi malimi so starši zraven a ne?
Drugače pa jaz tud iščem kak primeren plavalni tečaj. Se mi zdi, da je to super, če otrok uživa v vodi. Sam za Tijo, Nike še ne bom nikamor vpisovala. S takimi malimi so starši zraven a ne?
Ja, seveda.
Tukaj si malo preberi. Je seveda tudi za večje otroke, samo se pač tako imenujejo! Izvaja pa ga Plavalna zveza Slovenije!
V tem primeru pa je plavalni tečaj, ki stane 106EUR zastonj!
Ma sem rekla tipu, da bi šli prvo samo pogledat, da vidim, če bo sploh sodelovala, potem pa če me bo res navdušilo, bom videla še glede cene. Pa bo že treba kaki babici na dušo pihnit!
Pa, če sem ti napisala, da je to plavanje tudi za večje otroke...DOJENČKE, MALČKE in za še starejše!!!! Pa niso na tečaju skupaj, ampak so razdeljeni po urah..ob 16 dojenčki, ob 17h malčki itd! kapiš?
Ja, midva greva v nadaljevalni tečaj letos...torej za malčke!
V tem primeru pa je plavalni tečaj, ki stane 106EUR zastonj!
Ma sem rekla tipu, da bi šli prvo samo pogledat, da vidim, če bo sploh sodelovala, potem pa če me bo res navdušilo, bom videla še glede cene. Pa bo že treba kaki babici na dušo pihnit!
Pa, če sem ti napisala, da je to plavanje tudi za večje otroke...DOJENČKE, MALČKE in za še starejše!!!! Pa niso na tečaju skupaj, ampak so razdeljeni po urah..ob 16 dojenčki, ob 17h malčki itd! kapiš?
Ja, midva greva v nadaljevalni tečaj letos...torej za malčke!
Plavalni tečaj pa pri nas ne pride v poštev iz dveh razlogov: 1. LIA SOVRAŽI VODO ALI SE JE BOJI AL KAJ, NE VEM, vsak večer jok in stok že ob omembi tuširanja! 2. mamica je noseča in se ne bo kopala v bazenih še nekaj časa