Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 2.del (2.2.2011 12:35:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- super, da sta boljši. A da komplicira? Moj se ne vmešava v to, kak jaz rečem je ponavadi. Seveda, kadar sem jaz njim doma, ko pa ima on bolniško pa si naj sam porihta kak misli, da je prav. Zdrava pamet pa smo zmagali, ne? Morala bi pospraviti kopalnico, pa mi seveda ni...a se bom morala spraviti, dokler V. še spi. Se je že nekaj budil in jamral pa sem mu dala malo operila in je zaspal naprej. Kako pogoste ve uporabljate operil in/ ali podobne stvari? Meni je P rekla, da lahko 3x na dan po dva vpiha in največ 5 dni. Ja ja, pri nas je moj šefe kar se zdravja tiče. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pa sej je velik z njima doma, sploh pa zdej ko ne dela in men ni treba bolniške jemat. Če pa kam mora it, se pa zmenima, kdaj imam jaz kaj in za enkrat laufa. Operil... ja odvisno veš. Če ima otrok take probleme, kot jih je mela moja Tija, pol izveš na ORL, da Operil ni noben bav bav in smo lahko dajal 3 kapljice po 3x na dan, sam ne vem kolk dni. Zdej ga dajem že ene 5 dni, ampak sam zvečer, da lažje zaspita. Podnevi niti ni potrebe.
|
|
|
|