PERSIDA -> RE: Marčevke 2009 - 2.del (24.1.2011 20:54:37)
|
Čer evo malo osame.Ne bom klicala vraga ,ker bo hitro hrupno ratalo. V glavnem mi smo še skoz nahodni.Tak ,da sploh nevem več kako zgleda moja postelja v spalnici ,ker krokam noči z otrokoma na sedežni.Smrkavca se bunita ,če ju hočem dat v posteljo v spalnici.V glavnem najprej tri dni z enim zaradi smrkanja in neprehodnih nosnic.Potem z drugim en dan ,kasneje izmenično ,pa z enim ,pa drugim. Selim se ,pa zato ,ker jokata in jokata ,pa ,da ne budita en drugega pač vandramo.Tomaž me nenormalno rabi ,ker ga nikakor ne morem potolažit v postelji tako,da samo sedežna velja.Sedaj je smrkanje bolje sedaj ju,pa kašelj budi.Potem ko bo vse za nami,pa verjetno spet kaka driska v glavnem men se že rola . Rabita me fuuuul sploh sedaj ko sta bolana.Ko me ni me Anže išče po hiši in si odpira vrata ,da bi našel mamico.Ludo v glavnem. Sta ,pa risarska umetnika ratala.Po novem gledamo mojster miha.Če muzika utiša se že bunita ,da še več.Samo ,da ne bo pomote se v igralnici igrata ,pa ko čujeta zaključni takt prideta v dnevno in protestirata zakaj ni več risanke.In vedno znova in znova mami ponavlja saj bo še ena. Tak ,da s predlogi kake risanke naj nabaim ,da ne bo samo ena muzika? Malo prej zaspala en na sedežni en ,pa na rokah v desetih minutah.Jaz ,pa že meglo vidim tak,da samo še atija pokličem pa vija maj bed.Upam vsaj da za kakšno uro. tulipan - kolko čevljev sem tam kupila sem bila z njimi zadovoljna. bodyi- pa v šparu od sparkya tudi niso slabi ,pa imajo jih nekaj po tri za 8e pa nekaj.Ni ravno barv za celo paleto je pa.Pa v leclerku tak kot je tulipan rekla.
|
|
|
|