PERSIDA -> RE: Marčevke 2009 - 2.del (12.1.2011 10:57:43)
|
O tulipanček morgen vidim že v akciji .No kokič,pa itak med prvimi tak,da sploh ne omenjam več . Tulipan dobro ,da sračkate ,če zavrtim čas nazaj bi bla jaz takrat fuuul vesela ,da bi sračkali na normouser posted image .No ,pa sedaj ko smo že malo večji iz preventive jemljemo linex ,da ni preobilnega sranja,saj ne vem al bi se smejala al jokala. Včeraj sta z takim apetitom še zvečer jedla ,da sem mislila ,da ju bo razneslo.Zato,pa vedno pravim ko onadva ne jesta al,pa samo enkrat na dan ,pa še tisto malo pol vem ,da bo nekaj narobne.Zato jima bom sedaj nekaj časa dajala linex moram edino preverit kako dolgo lahko dajem ,da se jima vse uravnovesi.Ker zadnje čase kak začneta smrkat je potem na vrsti sračkanje.Sicer ne večdnevno ,ponavadi dopoldan pol ,pa kak dan mir ,pa spet,tak ,da sem če čist f******* od tega. No,da preidemo še na kaj bolj normalnega.Na mansardi me čaka gora perila .Glede na to,da sta šla danes prej na počivanac letim zdaj to zrihtat ,da se večer lahko dam na off. Kosilo je že skoraj fertik,zelenjavna juhica ,perutke in krompirjeva solata.Brez krompirja pri nas ne gre .Namesto priloge smo danes postopek skrajšali in bo kar solata. _____________________________ 7.1.2009 Ob 03.48 in 04.10 Presenetila 2 meseca prezgodaj TOMAŽ IN ANŽE !!!!
|
|
|
|