Katy78 -> RE: kje boste kaj kupovale jesensko kolekcijo za otroke? (22.9.2010 13:32:55)
|
Ker še ni star 2 leti, bom za sp. majčke uporabila kar poletne bodije s kratkimi rokavi, kupila sem mu pa tudi ene par bodijev samo z naramnicami. Majčke z dolgimi rokavi sem mu tudi že nakupila, nekaj kar v Mercatorju, nekaj v H&M, nekaj v Bibi, so imeli zelo luštne tudi za punčke. Prehodno jaknico sem mu kupila v C&A, prehodne čevlje v Outletu (Geox), hlače mu največkrat kupim kar na elastiko ala spodnji del trenirke, ker so najbolj komot - nekaj sem dobila v Mercatorju, nekaj v C&A, luštne kavbojke sem mu kupila v Pikapolonici že poleti, pa je imel zavihane, zdaj so mu pa odvihane ravno prav. Nogavičke sem mu vzela nekaj v Mercatorju nekaj v Pikapolonici. Jaz v bistvu začnem že kar kmalu gledat po trgovinah, tako usput, ko grem v trgovino nabavljat (grem v Mercator Center ali Qlandio, kjer so še druge trgovine), pogledam še, če imajo kaj za tamalega, tako da postopno nabiram, ker se mi ne da iti enkrat in takrat vse nakupit, ker ponavadi niti ni izvedljivo, ker ali nimajo številke, ali mi ni nič všeč ipd. Tako da mi smo za jesen pripravljeni. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|