/jokica/ -> RE: potrebovala bi hojico... (27.9.2010 10:10:14)
|
Lubice drage, ve ki ste tako vsevedne, potem bi verjetno tudi mogle vedet da ta moja kolegica nima interneta doma, ker drugače bi verjetno sama prosila, ne pa jaz... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] toliko o inteligenci... Vsaka stvar ima svoje prednosti in slabosti in vsak človek pravico do presoje kaj bo uporabil in česar ne bo. In tako kot so mnoge že dejale bom še jaz - smo generacije hojic, pa nobene ne poznam, ki bi zato imela kake disfunkcije v hoji ali se bi zaradi uporabe hudo poškodovala... Ampak ve pač menite, da bo bogi otročič cele dneve not, da bo mamica na netu (česar definitivno ne more) itd... Ne vem, mar sodite po sebi??? Ker nekak logično nam je vsem, meni in mojim kolegicam, ki imamo otroke, da jih, ne dojenčkov,ne malčkov, pa tudi malo starejših, ne moreš pustit samih v nekem prostoru, da bo ˝ta stara˝ lahko imela mir. In kolikor vem, je potrebno otroka opazovat in nadzorovat njegova dejanja, da lahko preprečiš kaj hujšega. Tak da ne vidim niti podlage za vašo napadanje. Z vaših postov se vidi le to, kako brezglavo napadate ljudi, ki pač nimajo istih pristopov kot ve, brez da bi pri tem malo premislile... Rekla bom še samo NE NA PAMET.... In ja to je forum, katerega namembnost pa verjetno ni napadat in pljuvat po ljudeh, temveč pomagat z nasveti in nevem, mogoče dejanskimi opisi situacij, ki jih poznate.
|
|
|
|