MatMaj -> Slaboooo... (29.7.2005 13:33:02)
|
Lep ozdrav! Upam, da ti bo to kaj pomagalo. Moja sodelavka je sedaj , mislim da v 9t, in bruha že najman 4t. Naenkrat je ni bilo več v službo, ker ji je ponoči od sile poknila žilica v očesu in šele takrat se je njena ginekologinja malo premaknila(prej je namreč ni jemala resno)! Ko so jo pregledali, so ji prepovedali do nadaljnega v službo(zaposleni sva v trgovini). Očitno ima težave z ledvicami. Boga revica, niti mali se ji ni razvijal kot bi bilo potrebo. Ko je prišla iz prve kontrole,v 6t, mi je pokazala slikico. Nisem mogla verjeti kako sta se moja in njena razlikovali. Moja je bila takrat 6t3d, njena pa 6t1d. Na mojem se je že videla oblika, kje so rokice in kje nogice, na njenem pa samo pikica , nič drugega. Njena G ji ni napisala niti materinske knjižice. Češ saj ni prav "razvit". Mene je kar šokiralo, kakšen odnos je imela do nje. Kaj je pa zdaj z njo pa ne vem. Se pa imam namen pozanimat, ker vem, da ji pogodba poteče 3.avgusta in sem slišala, da ji je naš direktor rekel, da si lahko takrat pride kar po knjigo. Joj, kako so pokvarjeni...:grrr::grrr::grrr: Če te zanima se lahko pozanimam. Ti pa toplo svetujem, da ne čakaj. Pojdi k svoji G in naj te pošljejo na pregled. Vso srečo:rozica:
|
|
|
|