iščem, iščem, pa ne najdem (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Zamima -> iščem, iščem, pa ne najdem (22.9.2010 9:39:38)

zgodbico Hiška z Grička
ko sem bila še v vrtcu se spomnim, da smo to brali in smo potem vsi risali te hiške, zdaj bi jo pa zelo rada še enkrat prebrala, in bi jo mogoče s tamalo obnovili za Palčka Bralčka.

Če jo ima katera doma v tiskani obliki bi prosila za scan, če pa je slučajno kje na netu jo za najt pa bi prosila za link, sama namreč nič ne najdem [sm=smiley19.gif]

hvala za vso pomoč [sm=smiley31.gif]

Klara-1 -> RE: iščem, iščem, pa ne najdem (22.9.2010 9:49:36)

Je to tista pravljica, ko je bila hiška na griču in se je en zaljubljen par vselil vanjo, potem so pa nekaj zidta začeli in je bila stisnjena med bloke?

Če je to ta... jaz jo imam. je pa izdana v Disneyevi zbirki.

Zamima -> RE: iščem, iščem, pa ne najdem (22.9.2010 9:54:23)

ja to je ta [sm=bravo.gif]

Klemy82 -> RE: iščem, iščem, pa ne najdem (22.9.2010 9:54:47)

Kdaj pa rabiš? Jaz jo imam doma pri mami, nimam pa skenerja, žal. Lahko ti jo pa skopiram pa pošljem, ampak šele v ponedeljek.
Kaj pa če bi šla v knjižnico? Bo po moje še najbolj hitro pa ziher.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Al pa v kak antikvariat pogledat, če bi jo rada imela.

Zamima -> RE: iščem, iščem, pa ne najdem (22.9.2010 9:56:43)

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Kdaj pa rabiš? Jaz jo imam doma pri mami, nimam pa skenerja, žal. Lahko ti jo pa skopiram pa pošljem, ampak šele v ponedeljek.
Kaj pa če bi šla v knjižnico? Bo po moje še najbolj hitro pa ziher.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Al pa v kak antikvariat pogledat, če bi jo rada imela.

ja, sem ravno govorila s knjižnjico, pa na cobissu piše, da je za v čitalnico,... ampak je potem rekla, da spada med poučno al nekak zbirko in, da jo lahko dobiva [sm=bravo.gif] Hvala ti vseeno, ... je pa iz 87 leta ... matr sem že stara [sm=smiley24.gif]
[sm=smiley36.gif]

Klemy82 -> RE: iščem, iščem, pa ne najdem (22.9.2010 9:58:03)

Da, da, emšo, emšo, saj nas vse preganja...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Zamima -> RE: iščem, iščem, pa ne najdem (22.9.2010 9:59:57)

važno, da jaz dobim tole Hiško danes [sm=jezicek.gif][sm=love.gif]

enea -> RE: iščem, iščem, pa ne najdem (22.9.2010 10:00:53)

tukaj jo lahko kupiš 

Zamima -> RE: iščem, iščem, pa ne najdem (22.9.2010 10:02:03)

IZVIRNO SPOROČILO: enea

tukaj jo lahko kupiš 

hvala za link, bom vidla, če jo bom danes dobila, pol bomo pa dalje botrci gnjavili, ki dela med knjigami [sm=smiley36.gif]

Klemy82 -> RE: iščem, iščem, pa ne najdem (22.9.2010 10:06:33)

IZVIRNO SPOROČILO: enea

tukaj jo lahko kupiš 

Oooo, ful hvala za ta link, jaz sem pa ravno zadnjič iskala točno tole, pa se nisem spomnila, kako se imenujejo...   emšo pač[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ksenjak -> RE: iščem, iščem, pa ne najdem (22.9.2010 10:07:32)

Jaz jo tudi imam doma, in sicer v sklopu ene šestih knjig samih znanih pravljic. Če boš še rabila sporoči.

lp

Zamima -> RE: iščem, iščem, pa ne najdem (22.9.2010 10:07:46)

[sm=smiley36.gif] ti se pa ne delaj norca, ker si eno leto mlajša od mene [sm=smiley36.gif]

Klemy82 -> RE: iščem, iščem, pa ne najdem (22.9.2010 11:15:45)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

Zamima -> RE: iščem, iščem, pa ne najdem (22.9.2010 11:21:11)

IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak

Jaz jo tudi imam doma, in sicer v sklopu ene šestih knjig samih znanih pravljic. Če boš še rabila sporoči.

lp

hvala, bom sporočila [sm=bravo.gif]

Janyna -> RE: iščem, iščem, pa ne najdem (22.9.2010 15:24:31)

Knjigica je res lepa, mi smo jo tudi zelo radi brali, sposodli smo si jo pa v knjižnici. 

Zamima -> RE: iščem, iščem, pa ne najdem (22.9.2010 16:00:29)

lp

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

torej , knjiga je v Pionirski samo za čitalnico [sm=hudicek1.gif], kar mi čisto nič ne koristi,... bi lahko lepo prosila za scan teh nekaj strani? Lepo, lepo prosim [sm=smiley14.gif]

ksenjak -> RE: iščem, iščem, pa ne najdem (23.9.2010 7:37:30)

Jutro!
Jaz ti jo lahko poskeniram, vendar šele jutri. Dostop do interneta imam namreč samo v službi. Sporoči, če ti jutri zjutraj še ni prepozno, pa jo bom s sabo prinesla in ti poslala. Aja, pa mail mi pusti.

lp

Eva* -> RE: iščem, iščem, pa ne najdem (23.9.2010 8:23:28)

Če ti kaj pomaga:

Youtube
Wikipedija

Zamima -> RE: iščem, iščem, pa ne najdem (23.9.2010 17:12:50)

Jutro!
Jaz ti jo lahko poskeniram, vendar šele jutri. Dostop do interneta imam namreč samo v službi. Sporoči, če ti jutri zjutraj še ni prepozno, pa jo bom s sabo prinesla in ti poslala. Aja, pa mail mi pusti.

lp

poslala ZS, hvala lepa [sm=smiley31.gif]

Zamima -> RE: iščem, iščem, pa ne najdem (23.9.2010 17:13:07)

IZVIRNO SPOROČILO: Eva*

Če ti kaj pomaga:

Youtube
Wikipedija

hvala [sm=bravo.gif]

ksenjak -> RE: iščem, iščem, pa ne najdem (24.9.2010 7:25:42)

Zamima_poslano. Upam, da ti bo v pomoč.

lp

Stran: [1]