Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kengurujček - uporaba... 29.7.2005 12:29:57
|
|
|
|
Petra P.
|
mamice ti bodo povedale - ups, ti bomo povedale - vse sorte. Najbolje je, da vprašaš pediatra. Mi smo načega hoteli dati pri 3 mesecih, pa so nam odsvetovali. Da baje ni primeren, dokler malček ne more sam sedet oz. se držat pokonci. Pol smo ga začeli dajati pri cca. 6 mesecih, pa ga še sedaj občasno tako nosimo (še par dni do 9 mesecev). Če ga pa že daš, ga pa nosi spredaj, tako da bo s hrbtom naslonjen na tebe, da ima vsaj malo opore. Res pa je, da po mestu vidiš vse mogoče. Po moje je najbolje, da ne verjameš preveč trgovcem ipd. ampak zdravniku in fizioterapevtu. Eni kengurujčki naj bi bili boljši - najbolje, da ga neseš kar zraven na pregled in vprašaš, če se ga sme uporabljat oz. kdaj. pa lepo se nosite :sloncek:
|
|
|
|
Kengurujček - uporaba... 29.7.2005 14:16:32
|
|
|
|
k1
|
tudi jaz sem že mislila našo dat noter, pa sem vprašala v razvojni in so tudi meni odsvetovali, vsaj tako dolgo, dokler sama ne drži glavco pokonci. lp :rozica:
|
|
|
|
Kengurujček - uporaba... 29.7.2005 14:23:20
|
|
|
|
Natasa-6
|
Mi smo Tejo nosili od 4.meseca naprej, velikokrat smo šli s kengurujčkom na sprehod, v trgovino,... Ona je uživala, jaz sem bila pa bolj gibljiva.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?