luka jan -> RE: prevod (21.9.2010 21:46:18)
|
Potrebovali boste: 4 jajčnih beljakov 4 kapljice limoninega soka Ščepec soli 1 čajna žlička pomarančnega ekstrakta 1 1 / 2 kristalni sladkor Kakav v prahu 1 / 2 skodelice polsladka čokolado čipi ali enakovrednega blok čokolade 1. V veliko skledo, premagal jajčnih beljakov z električnim mixer, dokler bela in Penina, ali pa z roko, če ste kot nadarjen / nor kot moja draga roomie. 2. Dodamo 4 kapljice limoninega soka, sol, in oranžne ekstrakt. Počasi dodamo sladkor, medtem ko pretepanja. 3. Beat zmes, dokler ni sposobna organizirati trd vrhov in ne zdrsi iz sklede, če potekala pod kotom ali od zgoraj navzdol. To lahko traja nekaj časa, vendar je zelo pomembno. Ko zmes je odebeljeno je pravi čas, da Segreti pečici na 225 ° F (okoli 110 ° C) 4. Dodaj mešanico za veliko vrečo pecivo (ali močno plastično vrečko s kotno prekinil, da deluje kot pecivo vrečki). 5. Pipe pokrovčkov gob, s tem nemoteno jaške. 6. Pipe stebla gob, ki jih nežno stiskanjem mešanice ven v pokončni cilindri z vrhov (za uporabo v pritrditev dveh kosov skupaj kasneje). 7. Spoon 1 ali 2 žlici. kakav v prahu v Sito ali sito in potresemo več kot goba kapice in peclja (glej slike). 8. Pečemo za 1 1 / 2 ure pri 225 ° F. Pusti meringues v sušilnik za eno uro, brez toplotne naprej. Ne odpirajte pečice šele po tej uri. 9. Ko so meringues hlajeni, taline čokolade v mikrovalovni pečici ali na stovetop. 10. Za vsako gob cap, suniti luknjo v dnu, ki je približno velikosti vrha debla, ki jih nameravate pritrditi. 11. Uporabite majhno lopatico za širjenje dno gobe pokrovček s čokolado. 12. Dip vrha debla s čokolado, pa tudi pred pritrditvijo dva kosa skupaj. 13. To je lahko koristno za meringues na glavo suho navzdol. Izpustiti, da se posuši čez noč. Takole pa Google prevede.[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|