Seven* -> Naravna kozmetika - ni testirana na živalih (29.7.2005 16:56:10)
|
Jaz osebno kupujem pri L`occitane, kjer je cena sampona za lase cca 2000 sit, gel za tusiranje je 2500 sit, itd. Pa mi ni tezko dat.. Je pa res, da so pri njih stvari zelo koncentrirane in da imam en gel za tusiranje tudi po pol leta ali se celo vec. Das sicer vec, ampak porabis pa vec casa, da izpraznis plastenko. Pa nimam ful dosti denarja. Pri tej kozmetiki mi je vsec kar nekaj stvari: Poleg tega, da ne testirajo na zivalih imajo vedno zelo izobrazene prodajalke, ki vedo kaj prodajejo.. Pa prodajalke niso take, da bi te ze pri vhodu ocenile v kaksen rang spadas in te na tak nacin tudi postregle.. Se mi je ze zgodilo, da sem prisla v drogerijo in mi je ponujala cenene izdelke, ker nisem bila dovolj fancy.. V debato glede testiranja pa se ne bom spuscala.. Lahko samo namignem, da ena korporacija kot je recimo P&G bi pri toliksnem denarju, ki ga porabi za reklamno kampanijo lahko placala vec tisoc ljudi, ki bi za masten denar testirali njihovo kozmetiko.. Kaj mislite s cim se zivi vecina studentov medicine (pa se dost se da zasluzit), s testi zdravil, dvakrat jim kri vzamejo ali urin pa dobijo mastne dnarje..
|
|
|
|