potty -> RE: Fimoza - še pol leta časa (21.9.2010 16:45:05)
|
Pri mojemu drugemu sinu je šla kožica tut do polovico glavice in ker ima refluks in s tem tudi stalne kontrole, so se odločili pri starosti 18m, da mu to porihtajo. Zdravnik mu je kožico potegnil nazaj......še danes me zmrazi, ko se spomnim, ker nisem pričakovala tega (sem mislila, da bo operiran), ga je ene 5 dni kar hudo peklo, ampak je pa od takrat suh, ker ni dovolil plenice gor dat zaradi bolečine. Prve tri dni je lulal stoje kjerkoli po stanovanju. Pač ko je začel jokat, smo vedeli da ga lulat, na tla sem mu dala brisačko, on pa je cepetal in lulal. No potem pa na kahlico, danes pri treh letih pa že ,,po moško,, na wc[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Prvi sin je bil pa operiran tudi pri 18m, ker je že težko lulal, ker se je kožica zaraščala. Okrevanje hudo dolgotrajno, se je zelo počasi celilo in en del se je zarasel nazaj. Pri 5-ih letih še ena manjša operacija in od takrat ok. Pri tretjem pa še čakamo kaj bo. Zaenkrat gre kar ok nazaj, ne še čisto, ampak upam da nam rata tokrat brez posegov. Je pa star 14m.
|
|
|
|