vodna postelja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Vanja-7 -> vodna postelja (29.7.2005 11:09:50)

Smo pred odločitvijo nakupa vodne postelje, zanima me če jo ima katera in kakšne so izkušnje.

LP

baguSka -> vodna postelja (29.7.2005 11:11:21)

morska bolezen :grrr::(

baguSka -> vodna postelja (29.7.2005 11:11:39)

edn se obrne se drugi zbudi :grrr::(

baguSka -> vodna postelja (29.7.2005 11:11:50)

aja mi mamo navadno postlo :sloncek:

Natas@ -> vodna postelja (29.7.2005 11:19:01)

Sama sem kar nekajkrat spala na njej in bilo je super, še posebej tisto zibanje ko se premakneš. Sicer sem bila na postelji sama - tako ne vem kako je če se en obrne ...
Ampak verjetno, če bi imela možnost nakupa te postelje bi jo verjetno kupila.

petra.horzi -> vodna postelja (29.7.2005 11:19:04)

predstavli si da spiš na čolnu na morju:)
frendica jo je mela, pa je prve dva tedna dobr spala, pol pa sploh ni mogla več spat na njej
enim odgovarja, enim pa ne
probi se tko zment da jo lohk vrneš, če ti ne bo odgovarjala, k drugač se lohk ful zafrkneš

Anonimen -> vodna postelja (29.7.2005 11:26:12)

Katastrofa, sem jo sprovala in je ne bi kupila niti pod točko razno. Tam fajn spiš sam če si tolk zmatran, da te niti tank, ki bi čezte zapeljal, zbudu.

Pjan na njej zaspat - bruhaš k vidra. K se en obrne se tadrug zbudi. :((:((:((:((:((:((

Nikoli je ne bi sama kupila.

nana 27 -> vodna postelja (29.7.2005 12:00:47)

Jaz jo imam in spim super. Z mojim :love: imava dve jedri, kar pomeni, da se ne motiva, ko se premikava. Problem je, če imaš samo eno jedro. Na postelji se super spočijem in potrebujem manj spanja, kot na navadni. Moja polovica je toplejša, ker me rado zebe -tudi to je prednost dveh jeder, kjer se da vse regulirat. :sloncek: v vodni postelji je 9nebesa9nebesa9nebesa
Zdaj, ko sem :nosecka: pa sploh ne rabim posebnih blazin za spanje (zaradi trebuščka), ker se kar potopim vanjo in takoj najdem pravi položaj.

sharpy -> vodna postelja (29.7.2005 12:20:36)

Koliko pa stane ena taka postelja?

Vedno me je mikala vodna postelja.

Pupica -> vodna postelja (29.7.2005 12:23:26)

Baguska sploh ne!!!!:)
Če jo boš vzela pri firmi Lectus, potem imaš možnost vrniti v enem mesecu če nisi zadovoljna ti pa vrnejo denar. Fino je imeti dva jedra, ker si v vsakem nareguliraš svojo temperaturo ter trdoto postelje.
Je fina še za to, ker ni pršic, vse se lahko prepere tako da je primerna tudi za alergike.
:sloncek:je 9nebesa, spanec pa tut!;)
Med :nosecka: sem namreč spala kot :angel:
Imava jo pa že 2,5 leti in sva super zadovoljna:bravo::bravo::bravo:

rija -> vodna postelja (29.7.2005 13:09:35)

absolutno ti opisi predhodnic veljajo za ameriške filme, z žametnimi rdečimi vodnimi posteljami na žetone....ki valovijo in valovijo....v določene namene....
današnje vodne postelje so bistveno drugačne. kupiti moraš tako, ki ima ločeni jedri. vsak partner svojo.
pa ni problema z pretiranim valovanjem. trdoto pa se itak nastavi s količino vode.
midva sva v fazi nakupa in vse informacije, ki sem jih dobila od tistih, ki že nekaj časa spijo na takih posteljah so pozitivne. prvi teden se je pač treba navaditi, potem pa je super.
predlagam ti vodno posteljo lektusa, katero po enem mescu lahko vrneš, če ti slučajno ni všeč...
meni je najbolj super to, da lahko vodo greješ, sem namreč zelo zmrznjena....

Anonimen -> vodna postelja (29.7.2005 13:17:10)

A se ta voda nič ne usmradi? :zmeden2:

baguSka -> vodna postelja (29.7.2005 13:19:10)

:)-:)- ne samo zavre te lahko :)-:)-

Anonimen -> vodna postelja (29.7.2005 13:20:28)

A maš lahko tudi ribice noter? Une ki živijo v temi 10km pod morsko gladino, z lučkami na glavi?

rija -> vodna postelja (29.7.2005 13:21:46)

serviserji poskrbijo za ribice in dišečo vodo...:)

baguSka -> vodna postelja (29.7.2005 13:22:00)

:)-:)- ja pomoje tud lahko, sam moraš met pol verjetn uno kisik mašino not napelano, da lohk dihajo.. je pa pomoje še bolj varianta, da kr prozorno nabavš, da ne bojo v temi :)-:)-

baguSka -> vodna postelja (29.7.2005 13:22:19)

uuuu dobri serviserji 8)8)

vesna fž -> vodna postelja (29.7.2005 13:25:41)

zeeeeloooo zadovoljna imama jo že 4 leta in ni ga denarja da bi jo zamenjala za navadno med nosečnostjo pa nobenih težav s spanjem9nebesa

lp vesna

gaya -> vodna postelja (29.7.2005 13:46:06)

Moja mami in oči sta jo dobila prejšnji teden. Sem takoj sprobala in moram rečt, da meni je blo fajn. Mata to, k jo omenja pupica se pravi dva jedra. po eni strani lahko skačeš, na drugi pa se nič ne premakneš :).
Če bi imela dovolj denarja, bi jo gotovo kupila :bravo::bravo:.

Ribice :)-, kul jst bi tud to mela, une z lučko :)-

clea -> vodna postelja (29.7.2005 13:46:28)

Jaz si tudi zelooo želim vodno posteljo in jo bom enkrat tudi imela.:muca:
Zato tudi mene zanima cena!!!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.7.2005 13:52:09)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> vodna postelja (29.7.2005 14:35:57)

Jest sem spala na Lectusu z dvemi jedri, različno ogrevani in pr :sloncek: me je sam motilo, ker je klokotala. Se sploh nisem mogla skoncentrirat.

Pa tud bolelo me je vse. Sicer mi je razložila kolegica da rabiš kar neki časa da se nanjo navadiš.
Tko da :zmeden:

Sofi -> vodna postelja (29.7.2005 15:45:53)

Midva jo imava pa naročeno, montirat pridejo ta torek in že komaj čakam - upam, da nama bo ustrezala.
Kupila sva Verono dual od Lectusa, kar pomeni, da ima dve vodni jedri, ki sta ločeni in se potem res ne moreva motiti. Vsak si lahko nastavi svojo temperaturo ležišča. Je pa potrebno vzdrževanje te vode z nekimi regeneratorji, za kar poskrbijo serviserji enkrat letno. Te nove vodne postelje imajo 100% dušenje, kar pomeni, da te nič ne ziba, če se premikaš, ampak se umiri v trenutku, ko se ti. Pod posteljo so tudi štirje veliki predali, da lahko izkoristiš tudi tisti prostor. Jaz vidim tukaj same prednosti. Cena je pa cca. 550.000 sit.
Kako se spi na njej, vam poročam nasledenji teden.

LP

Pupica -> vodna postelja (29.7.2005 21:02:10)

pikec01 voda klokota v postelji le dokler je zrak v njej. Prve par mesecev vsake tolk časa zrak spustiš ven(kako to narediš ti pa itak serviser pokaže).
Glede cen je pa takole. Midva sva izračunala, kolk bi prišla 2 lateks jogija malo bolj kvalitetna, ker imava oba težave s križem.Jaz pa sem še alergik. Potem letvice, posteljni nadvložek in je bila cena le slabih 80 tisočakov nižja od vodne.Tako da sploh nisva premišljevala.
Pa še med :nosecka:sem lahko spala na trebuhu:bravo::bravo::bravo:

Stran: [1]