honey -> RE: 28. teden in gibi (27.9.2010 11:59:27)
|
Uf, sem vesela, ker sem našla tole temo [sm=bravo.gif] Sem šla prav s tem namenom brskat po RR, da vidim, če je že kje odprta debata na temo brcanja. Sem namreč v 26. tednu in zadnje 3 dni malega ful poredko čutim. Kakšne 3 tedne nazaj sem ga orng čutila, mi je spuščal rafale, potem se je pa kar naenkrat umiril in zdaj ga bolj poredko čutim. Danes ponoči sem že paniko zganjala sama pri sebi, ker ga nisem nič čutila, pa sem božala trebuh, pa tresla, pa hodila okrog in nisem spala sigurno 2 uri. No, potem je pa le enkrat gospod blagovolil brcnit, da sem se pomirila [sm=smiley36.gif] Ja, saj vem, da sem panična, samo me je strah, ker sem že v prvi nosečnosti imela neke probleme, pa ponoči še vse toliko bolj črno vidiš in premišljuješ [sm=smiley13.gif] Pa na eni drugi temi sem brala, kako punce ne spijo ponoči, ker jih tako brcajo [sm=duda.gif] (v istih tednih kot sem jaz), pa sem se malo zasekirala [sm=smiley1.gif] Aja, pa še to - vem, da sem v 1. nosečnosti štela gibe recimo od 9h zjutraj, ko sem vstala in do 15h popoldan sem jih morala našteti 10. Ampak sem pozabila, od katerega tedna naprej je bilo to. Pa vidim, da od 32. nekje. Super, sem pomirjena [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|