KiSsMyAsS -> Tascin jezik (29.7.2005 0:04:39)
|
Lep pozdrav! Imam en problem glede tasce. Ker zivimo skupaj (zaenkrat, pa upam da kmalu vec ne), me par stvari pri njej full moti. G mi je rekla, da sem se malo prevec zredila in zato zdej bolj hocem jest sadje, zelenjavo in mlecne stvari, tako kot sem jih prej, pa sem imela uredu postavo. Seveda se mi tut gre, da bom po porodu zgubila odvecno tezo in se ne mislim nazirat. Ampak ta tasca, groza :zmeden2: stalno mi tezi s to hrano in kuha ogromne kolicine hrane, ker misli da bom pojedla slona :sloncek: nevem zakaj. Kje pa pise, da ce si nosec, da mores pojest tono in pol kosila :zmeden:. Res je, da sem imela pomanjkanje zeleza in mi je zato G predpisala tablete zeleza, ampak tasca misli, da je to zato, ker ne pojem goro hrane :zmeden: Zato vedno recem, da se ne pocutim uredu in si nekaj zmislim, da mi ni treba tok pojest. Samo mi gre pa to full na zivce in ji nikakor nemorm dopovedat, ker je takoj uzaljena, ces da ni dobro skuhala al pa kej:zmeden::((:(( men pa gre tole s hrano ze posteno na zivce in zdej sm cela srecna, ker sm ta teden doma in jem to kar mi pac pase v danem trenutku - noben me ne sili.:grrr:
|
|
|
|