Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Poznavalci cest v Zasavju - HELP! 17.9.2010 17:26:47
|
|
|
|
špelin@
|
Vrtec v Kisovcu uničen Cel Kisovec orjaška deroča reka. Dež spet pada še bolj...
|
|
|
|
RE: Poznavalci cest v Zasavju - HELP! 17.9.2010 17:28:45
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vrtec v Kisovcu uničen Ni ga več?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.9.2010 17:29:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Poznavalci cest v Zasavju - HELP! 17.9.2010 17:31:18
|
|
|
|
Felicita
|
nazadnje so bli sam železniki, dans očitno bo cela Slovenija...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Poznavalci cest v Zasavju - HELP! 17.9.2010 17:34:30
|
|
|
|
špelin@
|
POZOR!!!!!!!!!!!! Iz litijske smeri se v Zagorje ne pride - ZAPORA pri železniški postaji! Treba je v Trbovlje in "čez hrib" v Zagorje!
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 17.9.2010 17:44:05 >
|
|
|
|
RE: Poznavalci cest v Zasavju - HELP! 17.9.2010 17:46:15
|
|
|
|
eva1
|
vrtec: Pogled skozi okno
|
|
|
|
RE: Poznavalci cest v Zasavju - HELP! 17.9.2010 17:47:42
|
|
|
|
Kerensa*
|
Aha, potem vrtec še stoji... no, njegovo stanje je pa najbrž že druga zgodba.
|
|
|
|
RE: Poznavalci cest v Zasavju - HELP! 17.9.2010 17:51:35
|
|
|
|
Kerensa*
|
Občina Vransko obvešča, da so zaradi poplav zaprte naslednje ceste: JP 916 022 do Poligona varne vožnje Vransko, LC 916 100 Vransko - Tešova - Čreta in JP 490 250 Brode – Selo.
|
|
|
|
RE: Poznavalci cest v Zasavju - HELP! 17.9.2010 17:53:52
|
|
|
|
Felicita
|
počasi faila infrastruktura - telefon, elektrika, ... tko da napolnite mobitele dokler še lahko men tut internet že ven meče, tko da vprašanje kaj bo do ju3 zjutri... pri nas je menda poplavlo tut bioelektrarno, kar pomeni da bo v savo šlo par 1000 litrov napol predelane silaže...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Poznavalci cest v Zasavju - HELP! 17.9.2010 17:54:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Aha, potem vrtec še stoji... no, njegovo stanje je pa najbrž že druga zgodba. Jp Prijateljica je povedala, da se je vodja enote malo prej zjokala pred vsemi, ker je pred 1 mesecem prenovljen vrtec voda demolirala...
|
|
|
|
RE: Poznavalci cest v Zasavju - HELP! 17.9.2010 17:59:33
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Aha, potem vrtec še stoji... no, njegovo stanje je pa najbrž že druga zgodba. Jp Prijateljica je povedala, da se je vodja enote malo prej zjokala pred vsemi, ker je pred 1 mesecem prenovljen vrtec voda demolirala... Ob temle gre še meni na jok... grem eno vodko ruknit. Prav od žalosti, res.
|
|
|
|
RE: Poznavalci cest v Zasavju - HELP! 17.9.2010 18:00:26
|
|
|
|
Kerensa*
|
Laško - Celje, v sotočju Savinje in Voglajne, poplava. Celje - Laško, pri Štorah, nanos na cesto, zapora.
|
|
|
|
RE: Poznavalci cest v Zasavju - HELP! 17.9.2010 19:48:00
|
|
|
|
maya2
|
takole je bilo okrog 5-ih v Kisovcu
< Sporočilo je popravil maya2 -- 17.9.2010 19:52:06 >
|
|
RE: Poznavalci cest v Zasavju - HELP! 17.9.2010 19:58:37
|
|
|
|
Micy
|
Joj ko gledava z mojim tele slikce, naju kar pri srcu stiska in sva vesela da sva doma na hribčku in voda ne more do nas. Mamo pa večjo nevarnost plazov, pred leti se je nekaj km, stran že pojavil manjši, upam da ne bo nič hujšega. Za vse, ki pa imate težave oz. škodo, pa en velikiiiiiiiiiiiiii objem, in držim pesti, da se tole čimpreje konča. Lepo bodite Micy
|
|
[Brisano sporočilo] 17.9.2010 20:04:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Poznavalci cest v Zasavju - HELP! 17.9.2010 20:24:59
|
|
|
|
Capyka
|
Kako ste Kisovčanke in Zagorjanke????? Se je stanje kaj umirilo? Kaj takšnega pa še nisem videla... Groza no. Una cesta pri RCR-ju - adijo pamet. Pa taki mali potočič tam teče... Držte se.
|
|
RE: Poznavalci cest v Zasavju - HELP! 17.9.2010 21:33:05
|
|
|
|
špelin@
|
Upam, da ne govorim prehitro, ampak trenutno se voda umika. Srčno upam, da noč ne prinese česa hujšega... Je strah in je škoda Veliko škode. Pred par urami je potem nehalo deževati oz. je samo rosilo, zdaj pa spet ščije
|
|
|
|
RE: Poznavalci cest v Zasavju - HELP! 17.9.2010 21:35:49
|
|
|
|
Felicita
|
Špelin@, na žalost je napoveda ravno kontra tvojim željam... danes ponoč, od polnoči naprej naj bi blo najhujše, pa do ju3 do popoldneva, potem bo (kot danes) par ur mir, pa nedeljska noč spet... do 120l/m^2 napovedujejo
|
|
|
|
RE: Poznavalci cest v Zasavju - HELP! 17.9.2010 21:42:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Capyka Kako ste Kisovčanke in Zagorjanke????? Se je stanje kaj umirilo? Kaj takšnega pa še nisem videla... Groza no. Una cesta pri RCR-ju - adijo pamet. Pa taki mali potočič tam teče... Držte se. Saj to je! Tako nedolžen potoček izgleda... Ej, dobesedno je skipela (Medija) kot mleko na šporhetu, ne znam drugače povedat, to je še najboljša primerjava. Nazadnje pomnim tako povodenj iz l. 1996 (ali 1995 ali 1997, ne me zdaj za leto točno držat) v Trbovljah, ko smo iz takratne STT z lopatami kidali blato med mašinami...
|
|
|
|
RE: Poznavalci cest v Zasavju - HELP! 17.9.2010 21:42:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita Špelin@, na žalost je napoveda ravno kontra tvojim željam... danes ponoč, od polnoči naprej naj bi blo najhujše, pa do ju3 do popoldneva, potem bo (kot danes) par ur mir, pa nedeljska noč spet... do 120l/m^2 napovedujejo Ojej, upam, da se nas tole ogne, dovolj je bilo.
|
|
|
|
RE: Poznavalci cest v Zasavju - HELP! 17.9.2010 21:47:46
|
|
|
|
špelin@
|
Največja ironija pa je, da bi morali imeti jutri naši osnovnošolci tehniški dan na temo Zaščita in reševanje... Itak zdaj odpade, je pa predstavitev toliko bolj v živo.
|
|
|
|
RE: Poznavalci cest v Zasavju - HELP! 17.9.2010 21:57:10
|
|
|
|
malamedika
|
špelin@ hvala ti za pomoč pri dostavi moje hčerke res sem bila v hudem strahu kako bo prišla domov in res full sem ti hvaležna za uslugo-..... zdaj pa sem v velikih dvomih kaj narest za jutri ker bi morala it delat pa ne vem če bo prišla do salona oziroma če je cesta za bus sploh prevozna. Ne morem verjet še vedno kaj nam je narava uničila in sem res pretresena ostali smo praktično še brez vrtca sicer moj najmlajši še ne hodi me pa vseeno skrbi kako bodo drugi starši zdaj hodil v službe
|
|
|
|
RE: Poznavalci cest v Zasavju - HELP! 17.9.2010 22:04:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: malamedika špelin@ hvala ti za pomoč pri dostavi moje hčerke res sem bila v hudem strahu kako bo prišla domov in res full sem ti hvaležna za uslugo-..... zdaj pa sem v velikih dvomih kaj narest za jutri ker bi morala it delat pa ne vem če bo prišla do salona oziroma če je cesta za bus sploh prevozna. Ne morem verjet še vedno kaj nam je narava uničila in sem res pretresena ostali smo praktično še brez vrtca sicer moj najmlajši še ne hodi me pa vseeno skrbi kako bodo drugi starši zdaj hodil v službe Draga moja, ni za kaj Meni največ pomeni to, da je tvoja gospodična doma. Moj je rekel, da jo gre tudi v LJ iskat, če vlak ne bi peljal Veš, ko smo šli od vas, smo naredili krog mimo vrtca in sem videla, kako gasilci črpajo vodo, odnašajo naplavine in zlagajo najdene igračke na kup... Prej sem videla, da je en bus pripeljal iz Trbovelj, tako da nekaj vseeno migajo. Samo se res bojim, kaj bo prinesla noč
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.9.2010 22:08:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?