koča/brunarica/dvorana v najem (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Klaudia -> koča/brunarica/dvorana v najem (17.9.2010 15:35:38)

V okolici LJ - še bolje južna stran. Pozna kdo kakšno malo kočo ali pa dvorano, ki se jo lahko najame?
Pogoj je, da je primerna za triletnike. Se pravi brez kakšne vode v bližini itd, pa seveda da ni predrago.

Kerensa* -> RE: koča/brunarica/dvorana v najem (17.9.2010 15:55:17)

Hmmm... v Podlipoglavu je brunarica (niti pod razno dvorana), ki jo oddajajo v najem za piknike (in podobno). Elektrika je, parkirišče je ogromno, imaš travnik za nogometno igrišče, nekaj mizic s klopmi tudi pod streho,... V bližini je pa sicer potok (ne reka), ampak julija, ko sem bila jaz tam na službenem pikniku, se mi je zdel zelo nizek (vsaj tisti del pri mizicah - na koncu travnika pa nisem gledala).

V Bizoviku je bila pred časom tudi ena brunarica, ki so jo oddajali, ampak te pa v živo še nisem videla.

živa -> RE: koča/brunarica/dvorana v najem (17.9.2010 16:46:35)

Jaz sem bila zadnjič na Igu, proti Kureščku; ne vem, kako je noter, mislim, da je bolj za zunaj. Če te zanima, sporoči, se bom pozanimala.

Klaudia -> RE: koča/brunarica/dvorana v najem (17.9.2010 19:10:03)

Kerensa - A veš mogoče za kakšen kontakt ali pa internetno stran?

živa - a na golem? to bi blo kar fajn. Sam za oktobra je smotan če bo slabo vreme.
Glih zato iščem nek prostor, kjer smo lahko in notri in zunaj.
In sem si seveda zakomplicirala življenje na polno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Mogoče kdo pozna lastnika Brunarice Polh v Glinku? Ali pa ima vsaj kontktno številko?
Tista je fajn, samo ne nejdem nič...

Stran: [1]