|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
14.10.2010 15:48:13   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

http://tvslo.si/predvajaj/slovenska-kronika/ava2.84618986/

Od 07 min in 27 sekund naprej je prispevek ob 100 obletnici osnovne šole kjer sem včasih živela. Še moja mama pove par besed, če se vam da pogledat

user posted image

user posted image user posted image user posted image videla mami Populisuser posted image user posted image user posted image . Sem pa ena cmera no. Ko sem to gledala, sem kar jokala. Koza sentimentalna.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
   [Brisano sporočilo]
14.10.2010 16:28:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2352
14.10.2010 18:18:44   
glugluglu
oj,

včeraj zvečer je pa mene čisto zvilo, vročina, kašelj, slabo počutje.user posted image user posted image Potem pa c vitamin, čajčki, postelja in danes zjutraj sem bila boljša in šla v službo. Pa nisem še čisto ok.

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Glu: danes sva klepetali s sodelovko, sicer se poznava že dolgo, dolgo (SŠ) Nino, ki te pozna (Logatec, tvoji bivši sosedje A. in K. so skupni imenovalec). Nina je stara toliko kot jaz, mož B., dva otroka, skratka no to je to.

sem morala 2x prebrat tole, pa še ne vem kdo bi biluser posted image , samo za A in K mislim, da vem koga misliš, - smo bili ravno včeraj tam na obisku (če prave mislim, imajo hčerkico L) po obisku me je pa v posteljo zvilo.
Edino,če ima Nina prvo hčerkico na A? Pa daj pošlji na mail.

Naš Tian je pa zadnje čase obupen ponoči, kar zbuja se tudi na eno uro, joka za brezveze, če ga pride dragi namesto mene zrihtat pa itak čisto znori, grozno.user posted image user posted image Sva že razmišljala, da ga k zdravniku peljeva, ali je to sploh normalno no? Ponavadi je take imel eno noč pred kakšno bleznijo, zdaj pa zaenkrat še ni bolan.

inigo, ja neverjetno kako se stvari obrnejo, moja kolegica se je tudi razšla s fantom, ko je bila mlajša stara komaj 2 leti, to je bilo letosuser posted image . Ona ima pa še 2 punčki, pa ne moreš verjet kako se človek spremeni, pa kakšen kreten (ne najdem kakšnega lepšega izraza...) postane.

Neposredna povezava do sporočila: 2353
   [Brisano sporočilo]
14.10.2010 19:04:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2354
14.10.2010 19:50:07   
Majuska

http://tvslo.si/predvajaj/slovenska-kronika/ava2.84618986/

Od 07 min in 27 sekund naprej je prispevek ob 100 obletnici osnovne šole kjer sem včasih živela. Še moja mama pove par besed, če se vam da pogledat

lušten prispevek, zbudi precej nostalgije, kaj? user posted image

Se mi pa zdi, da imaš precej maminih potez user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2355
14.10.2010 20:07:41   
Inigo
Aja, Ronja je imela prvo posvetovalnico - dečvo sem zredila za 920g - jupi za moje mlekarne

opa! prava baba! super za tvojo papico user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
   [Brisano sporočilo]
14.10.2010 21:11:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2357
   [Brisano sporočilo]
14.10.2010 21:14:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2358
14.10.2010 21:59:16   
Inigo
Inigo - verjamem, da se človek čisto spremeni, ko pride do razdora v vezi. Upam, da bosta vseeno ostala v prijateljskih odnosih, zaradi Brina. Kako potekajo zadeve na sodiščih nimam pojma, niti kako je s preživninami, poznam pa kar nekaj samohranilk, ki so ostale brez preživnine in jim bivši ne plačujejo, pa tudi same slabo služijo... Takim bi pa vrat zavila.
Drugače pa se meni 150 za cune in 50 za kozmetiko ne zdi pretiran izdatek za moškega. A ste kdaj gledale v trgovini kolk stanejo moške cote? Moški si ne more kupit majčke za 15 evrov in kaubojk za 40. Vse kar moj prime v roke (puloverji, hlače, jakne...) je minimalno 80 evr po kosu pa dalje, pa ni fensišmensi na firme udarjen... Kozmetika pa tudi - klingice za britje, pena, aftershave, gel za tuširat, zobna pasta, deo... pa je takoj na 50 evrih. Mene bolj boli tisto, ko vidim, da tip cele dneve visi za šankom in zafrčka skor celo plačo za pivo in čike, doma pa sirotinja...

hmm... ampak a rabiš vsak mesec nove kavbojke? pa po 3 nove majčke? ammm... mislim, da ne. in vsak mesec 150eur za cote??? no go! splph kr vem kaj nosi in ne spomnem se niti daj si je nazadnje kaj kupil da bi naneslo tolk skup. odrasli stvari ne prerastemo... sj se znucajo stvari.... ampka tut ne v enem mesecu! tukaj se ne morem strinjat...

najdeš pa u H&M in C&A čist ok in lepe cunje za dost manj ot 80eur za kos. pa tut u Zari.

zdi se mi pretirano, ker vem kaj in kje kupuje. in vem da ni res in si zmišljuje zato, da bi mu sodnica znižala preživnino, češ da ma on sam s sabo prevelike stroške. my ass!

< Sporočilo je popravil Inigo -- 14.10.2010 22:02:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 2359
   [Brisano sporočilo]
14.10.2010 23:35:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2360
   [Brisano sporočilo]
15.10.2010 7:46:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2361
   [Brisano sporočilo]
15.10.2010 8:21:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2362
   [Brisano sporočilo]
15.10.2010 8:35:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2363
   [Brisano sporočilo]
15.10.2010 8:38:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2364
15.10.2010 8:47:25   
tims
Dobro jutrouser posted image .

Mi smo pa še vedno domauser posted image . Včeraj sva bila s Timom pri P in naj bi bilo vse ok. Pljuča čista, ušesa bp, prav tako grlo, ki je sicer rahlo rdeče, ampak je samo virusno. Danes že sedmi dan, odkar ima vročinouser posted image . Je pa včeraj P ugotovil, da naš Tim po vsej verjetnosti slabše sliši. Pravi, da se mu Evstahijeva cev zavija okoli bobniča, tako da ta ne funkcionira kot bi moglel. Sem potem omenila, da se je tudi nama z možem zdel, da ne sliši najbolje in je rekel, da so verjetno obdobja, ko sliši bolj in obdobja, ko skoraj nič ne sliši. Odvisno od te cevi, kok močno ovije bobnič. Tko da nam je dal zdaj napotnico za naprej, da ga bojo pregledal in da dobimo kakšne vaje, ki postavijo to cevčico v normalen položaj. Upam, da bova kmalu na vrsti.

Neposredna povezava do sporočila: 2365
   [Brisano sporočilo]
15.10.2010 8:56:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2366
15.10.2010 8:57:38   
Majuska
Jutro,

evo pri meni že dogaja na polno ... ena sodelavka nosečka bo zgledala morala na bolniško, ima čisto previsok pritisk, druga nosečka me je pravkar obiskala user posted image

Vsi nekaj hočejo, zato zdajle le na hitro. Petek je, komaj čakam na popoldne, ker sem zaspaaanaaaa ... pa sploh nisem šla tako pozno spat, le za mano prihaja od celega tedna.

Drž'te se!

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
15.10.2010 8:58:42   
Majuska

majuska: hm sicer sem bila od nekdaj izrezan oče, se mi zdi da si ti prva, ki vidi podobnost z mamo user posted image

imaš imaš ... ne veliko, verjetno je podobnost tudi v  obrazni mimiki, ampak si njena user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2368
15.10.2010 8:59:30   
Majuska
Glu, drži se ... za vse bolančke pa še user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
   [Brisano sporočilo]
15.10.2010 9:05:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2370
   [Brisano sporočilo]
15.10.2010 9:12:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2371
15.10.2010 9:31:03   
tims

tims: ojej user posted image user posted image user posted image user posted image . Kakšne so pa čakalne dobe pri ušesnih zadevah? Pa po enem tednu da ima še kr vročino??

Evo, sva se že naročilauser posted image . Datum sva dobila 11.11. Se mi zdi kr ok datum, pa fuuuuul prijazna teta se je oglasilauser posted image . Ja, mene tud mal skrbi tale vročina. Bomo vidl, kako bo čez vikend.

Sem pa pogledala prispevek o vaši šoli. Mami res tako prijetno in toplo deluje. Prava babiuser posted image .

Vidim, da je ogromno bolančkovuser posted image . Ja, zgleda da je res obdobje virusov in raznih okužb. Mi je v sredo vzgojiteljica v vrtcu povedala, da naj bi se širila ena viroza z bruhanjem in drisko, ki naj bi trajala dan-dva, pa to brez vsake vročine. Ma, kr neki je nonstop, no.

Za vse bolančkane user posted image user posted image user posted image user posted image .

Inigo, HB, da je tudi to za tabo. Se mi zdi, da tele sodne zadeve človeku kar nekaj energije požrejo.

Men je tud smešno, ko nekdo reče, da je otrok zbolel, ker ni imel kape na glaviuser posted image . Se spomnim, da sem kot otrok imela nonstop vnetja ušes. In enkrat sem ravno prebolela eno od teh vnetij, pa sem hotla it drsat. Mi je mami rekla, da lahko grem, pod pogojem da bom imela kapo. Jest vsa navdušena, da jaaaa, bom mela kapo, pa mi prvleče iz omare eno ogabno rdečo kapo, z velkim cofom na sredini, pri ušesih sta bila pa dolga, malo širša traka, ki sta bila namesto šala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem jokala k dež, da bi imela eno drugo kapo, pa se ni pustila prepričat. Pa sem si pol vseeno nabila tisto kapo gor na glavo, iz omarce vzela kepo vate, kapo sem takoj za ovinkom dala v torbo k drsalkam, zatlačla v ušesa vato in je bila stvar rešena. Jooooj, še zdej k se spomnim na to, mi je kr slabouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2372
15.10.2010 9:37:14   
tims
Populis, user posted image , mi je šlo kar na jok, ko sem si predstavljala tebe, samo, k se igraš v nekem kotu.... Ok sej vem, da verjetno ni glih tko zgledal, pa vseeno. Ja, pri nas je bilo pa glih kontra. Mi verni, pa daleč naokoli sami "tardeči"user posted image . Mislim, da so tršice tiste, ki smo hodili v cerkev, kr mele na piki user posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
   [Brisano sporočilo]
15.10.2010 9:46:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2374
   [Brisano sporočilo]
15.10.2010 10:07:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.