tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis tims: ojej . Kakšne so pa čakalne dobe pri ušesnih zadevah? Pa po enem tednu da ima še kr vročino?? Evo, sva se že naročila . Datum sva dobila 11.11. Se mi zdi kr ok datum, pa fuuuuul prijazna teta se je oglasila . Ja, mene tud mal skrbi tale vročina. Bomo vidl, kako bo čez vikend. Sem pa pogledala prispevek o vaši šoli. Mami res tako prijetno in toplo deluje. Prava babi . Vidim, da je ogromno bolančkov . Ja, zgleda da je res obdobje virusov in raznih okužb. Mi je v sredo vzgojiteljica v vrtcu povedala, da naj bi se širila ena viroza z bruhanjem in drisko, ki naj bi trajala dan-dva, pa to brez vsake vročine. Ma, kr neki je nonstop, no. Za vse bolančkane . Inigo, HB, da je tudi to za tabo. Se mi zdi, da tele sodne zadeve človeku kar nekaj energije požrejo. Men je tud smešno, ko nekdo reče, da je otrok zbolel, ker ni imel kape na glavi . Se spomnim, da sem kot otrok imela nonstop vnetja ušes. In enkrat sem ravno prebolela eno od teh vnetij, pa sem hotla it drsat. Mi je mami rekla, da lahko grem, pod pogojem da bom imela kapo. Jest vsa navdušena, da jaaaa, bom mela kapo, pa mi prvleče iz omare eno ogabno rdečo kapo, z velkim cofom na sredini, pri ušesih sta bila pa dolga, malo širša traka, ki sta bila namesto šala . Sem jokala k dež, da bi imela eno drugo kapo, pa se ni pustila prepričat. Pa sem si pol vseeno nabila tisto kapo gor na glavo, iz omarce vzela kepo vate, kapo sem takoj za ovinkom dala v torbo k drsalkam, zatlačla v ušesa vato in je bila stvar rešena. Jooooj, še zdej k se spomnim na to, mi je kr slabo
|