3jeMi
|
morgen! ajme... 7 strani branja... najprej vsem bolančkom velik voz in ga. metuljcek... buhteljček naš, danes smo s teboj!!!! nanka... ja, s'rota Natka, pikec mali IZVIRNO SPOROČILO: nanka Glede urejenosti, ja priznam sem ena tistih, ki ličil skoraj ne uporablja, jih nikoli nisem, se pa občasno naličim. Trudim se biti urejena, pa vseeno kdaj pa kdaj doma pristanem v razvlečenih oblačilih, pa na depilacijo tudi kdaj rada pozabim. Pač taka sem in to je to. Sem se pa odločila, da si bom kmalu omislila en tatoo, mogoče tudi dva. Mesto imam že izbrano, iščem še motiv in pogum, aja pa dobrega tatooverja. kwa si ti jst, al kva? ... ok, samo tatooja pa ne bi, hvala ličila sicer imam, samo jih sploh ne uporabljam... ma, če takole pogledam... moja mama jih je redkokdaj, moja sestra sploh vprašanje, če jih je, jaz pa tudi nisem nikoli pretiravala... pa se vse vedno dobro počutimo glede operacij... vsak po svoje, samo pretiravat pa res ni treba, a ne imam pa tudi jaz zdaj idejo, da si hočem dat zobe poštimat... moj sicer pravi, da ne, ker mu je strašno všeč tista špranja, ki jo imam med zobmi, samo meni pa glih ni... evo, pa sem le najdla neki, kar me moti mi je pa moj oni dan povedal (itak slišal od bab v službi), da si je ena po dostranitvi dojk zaradi raka dala plastične in ji je mož (sedaj že bivši, HB) rekel, da bi ta denar, ki ga je dala za to, lahko za kaj drugega porabili... ej, to ti pa je dec za vrat zavit... IZVIRNO SPOROČILO: populis Midva pa pleskava spalnico, idiota ob 19 00 zvečer se spraviva . Laro sem peljala k babi midva pa tkole, zele je mal pavze pol pa piči miki valjček gor valjček dol, upam da bova kmalu gotova, trenutno sva se z vogali ubadala. dobro si tole "zakamuflirala"... o ti lumpa ti neboglasnica... nimam petrolovih nalepk... itak pa, najprej me pošiljaš na OMV tankat, zdej na petrol... mislm!!!!!!!!! nič... ostala pri umpinem komentarju o rihtanju... prebrala, pokonzumirala... zdej pa na kofe!!!!!!!!!!!!!!!!! be back...
|