|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.9.2010 23:10:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
   [Brisano sporočilo]
26.9.2010 23:11:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1152
   [Brisano sporočilo]
26.9.2010 23:12:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1153
   [Brisano sporočilo]
26.9.2010 23:15:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1154
   [Brisano sporočilo]
26.9.2010 23:15:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1155
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
26.9.2010 23:21:25   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka

lumpa: veš, da bomo poslale naprej user posted image

majuska ..kompot user posted image user posted image user posted image  sem se mogla prav nasmejat.

v bistvu sem to ponucala iz enega starega štosa ...

... pride tip v trgovino s perilom in išče modrček za svojo ženo. Prodajalka poskusi biti ustrežljiva ...

"Kakšno številko pa potrebuje vaša žena?"
"Hmm... ne vem,"
"Kakšne prsi pa ima? Kot jabolka?"
"Neeee,"
"Kakšne pa, kot hruške?"
"Tudi ne."
"Ja kakšne pa, kot breskvice?"
"Pa dobro ... a hočete reči, da ima take kot kompot???"

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1156
   [Brisano sporočilo]
26.9.2010 23:26:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1157
   [Brisano sporočilo]
26.9.2010 23:26:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1158
   [Brisano sporočilo]
26.9.2010 23:28:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1159
   [Brisano sporočilo]
26.9.2010 23:36:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1160
27.9.2010 8:21:51   
tims
Dobro jutrouser posted image

Kako ste?

Tudi pri nas se je pri Nini pojavila vročina v soboto zvečer. Kr 39c je imela. Po svečki ji je padla in je zdaj brez, tko da je šla dons v vrtec. Bomo vidli kako bo naprej.

Težke debate so padaleuser posted image
Jaz bom tko rekla, če ima ženska potrebo po popravkih na svojem telesu in ima tudi možnost to popravt, naj si. Mene ne moti, če njo ne. Se s takimi stvarmi sploh ne obremenjujem. Če se pogledam v ogledalu, bi imel kirurg kar nekaj dela, ampak heeej - to sem jazuser posted image . Delam predvsem na tem, da se v svoji koži dobro počutim. Brez slabe vesti pojem kakšen muffin, pa tud če vem, da se mi bo pokazal na riti. Mi je življenje pokazalo, kako je lahko prekleto kratko, da bi se obremenjevala s takimi stvarmi. Doma se tud včash oblečem v raztegnjeno trenirko brez slabe vesti, rada se pa tud zrihtam. Kaj pa za koga pomeni"zrihtanost"je pa stvar vsazga posameznika. Kar se pa tiče tega kako me drugi vidijo.... vsake oči imajo svojga malarja. Če me mislijo ocenjevat po zunanjosti, potem bom rekla samo: hvala lepa. Nekaterim verjetno tudi karakterno nisem všeč. Ampak ponavljam, to sem jaz. Moja postava, moja frizura, moje obleke in moj karakteruser posted image . Za nikogar se ne mislim spreminjat. Sigurno so ljudje, katerim odgovarjam taka kot semuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1161
   [Brisano sporočilo]
27.9.2010 8:25:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1162
27.9.2010 8:38:05   
Majuska
Jutro,

sem že od dohtarja, temu primerno sem tudi zašvicala ...

do srede sem še doma, da malo odležim in pridem k sebi. Hvala bogu, ker sem čisto brez moči. Ponoči sploh nisem zatisnila očesa, madona kako se takole noč vleče ...

Grem kar v mižule ...

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1163
   [Brisano sporočilo]
27.9.2010 8:42:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1164
27.9.2010 8:42:46   
tims
Mojcek, za barve enostavno ne vem, kok jih naša pozna. Včasih pokaže pravo, včasih pa čist mim udariuser posted image . Kar se pa kavbojk tiče... se jest že nekaj časa čist isto sprašujem. Rada bi imela klasične kavbojke ala Levis 501 varianta, nič znucane, potrgane, normalna širina... Pa jih ne najdemuser posted image

Populis, super, da poštrihala spalnico. Dobra pa sta, da sta se to spravla delat ob taki uriuser posted image  

Majuska - kompot user posted image user posted image user posted image . Tale je bila pa hudauser posted image . Zdej pa kar lepo počivaj, da si boš nabrala močiuser posted image

Metuljčica, vso srečo, Stiskam pesti.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
   [Brisano sporočilo]
27.9.2010 8:46:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1166
   [Brisano sporočilo]
27.9.2010 8:48:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1167
27.9.2010 8:50:31   
3jeMi
morgen!

ajme... 7 strani branja... user posted image

najprej vsem bolančkom velik voz user posted image in user posted image

ga. metuljcek... buhteljček naš, danes smo s teboj!!!! user posted image user posted image user posted image

nanka... ja, s'rota Natka, pikec mali user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Glede urejenosti, ja priznam sem ena tistih, ki ličil skoraj ne uporablja, jih nikoli nisem, se pa občasno naličim. Trudim se biti urejena, pa vseeno kdaj pa kdaj doma pristanem v razvlečenih oblačilih, pa na depilacijo tudi kdaj rada pozabim. Pač taka sem in to je to. Sem se pa odločila, da si bom kmalu omislila en tatoo, mogoče tudi dva. Mesto imam že izbrano, iščem še motiv in pogum, aja pa dobrega tatooverja.

kwa si ti jst, al kva? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... ok, samo tatooja pa ne bi, hvala user posted image

ličila sicer imam, samo jih sploh ne uporabljam... ma, če takole pogledam... moja mama jih je redkokdaj, moja sestra sploh vprašanje, če jih je, jaz pa tudi nisem nikoli pretiravala... pa se vse vedno dobro počutimo user posted image

glede operacij... vsak po svoje, samo pretiravat pa res ni treba, a ne user posted image
imam pa tudi jaz zdaj idejo, da si hočem dat zobe poštimat... moj sicer pravi, da ne, ker mu je strašno všeč tista špranja, ki jo imam med zobmi, samo meni pa glih ni... evo, pa sem le najdla neki, kar me moti user posted image

mi je pa moj oni dan povedal (itak slišal od bab v službi), da si je ena po dostranitvi dojk zaradi raka dala plastične in ji je mož (sedaj že bivši, HB) rekel, da bi ta denar, ki ga je dala za to, lahko za kaj drugega porabili... ej, to ti pa je dec za vrat zavit... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Midva pa pleskava spalnico, idiota ob 19 00 zvečer se spraviva user posted image user posted image . Laro sem peljala k babi midva pa tkole, zele je mal pavze pol pa piči miki valjček gor valjček dol, upam da bova kmalu gotova, trenutno sva se z vogali ubadala.

dobro si tole "zakamuflirala"... o ti lumpa ti user posted image user posted image user posted image

neboglasnica... nimam petrolovih nalepk... itak pa, najprej me pošiljaš na OMV tankat, zdej na petrol... mislm!!!!!!!!! user posted image

nič... ostala pri umpinem komentarju o rihtanju... prebrala, pokonzumirala... zdej pa na kofe!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

be back...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
   [Brisano sporočilo]
27.9.2010 9:06:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1169
27.9.2010 9:06:19   
tims
user posted image  Sončica, iskrene čestitke. Pa si ga le dočakala-Jakoba user posted image

user posted image Za vse bolančkane. Zdej je pa res nonstop nekiuser posted image . No, sej, vreme tud dela svoje.

Natka, ja ti pišče malo. Pa se ji tud dogaja zadnje čase. HB da ni bilo kaj zlomljenega. Kako je blo pa dons? Ste šli v vrtec?

3jeMi, kako? Si se spočila, al se še sestavljašuser posted image ?

Mene prov zanima, kakšna bom jest v nedeljo po dekliščini. Se bo izkazalo, kok sem starauser posted image

Jure Robič - grozno, no. Pa sva ga glih s sodelavcem še vidla v petek zjutraj - naju je prehitel na avtocesti, zvečer mi pa moj pove, da je umrl.user posted image  

Will Smith - user posted image . Sem jest tud v soboto gledala film z njim (The pursuit of happyness). Sm ga drugič gledala, pa spet jokalauser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
27.9.2010 9:06:26   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: populis

majuska: kako pa je z Aleksandrom? Je šel že v vrtec?

nekaj dni bo pri babici, jutri ima kontrolo pri P user posted image

zdaj pa res ...

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1171
27.9.2010 9:12:23   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

jes grem kar mal spat, a prov ... tale nova podaljšana vreča z rokavi je top shit ... tud Nodi & Pepa se strinjata, Marta pa itak:
user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
27.9.2010 9:21:10   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

tims, pa je Tim kaj komentiral, k se je oči pred odhodom busa odpeljal? Ej, men bi se odpeljalo, da moj kaj takega naredi ... adijo, pamet ...

Ja, sej, men se je tud odpelal. Timov odgovor na to je bil: Sej ni nč hudga. Sem se igral z ...user posted image . Ampak tko kot sem napisala, reku je že tko, kaj se mu je pa motalo po glavci je pa neki druzgauser posted image . No, ja. Za drugič moj vsaj ve, da ni fajn če gre pred avtobusomuser posted image . K sem mu potem razlagala, kako se je mogoče Timu zdelo in kako se je počutil, je bil kr tihouser posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
27.9.2010 9:35:52   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: tims

3jeMi, kako? Si se spočila, al se še sestavljašuser posted image ?

Jure Robič - grozno, no. Pa sva ga glih s sodelavcem še vidla v petek zjutraj - naju je prehitel na avtocesti, zvečer mi pa moj pove, da je umrl.user posted image   

user posted image user posted image user posted image  sem, ker je bila to taka prijetna utrujenost user posted image , ki bi jo z veseljem ponovila... skratka čakam, da se kje pojavijo še Aerosmithi user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Jureta sem pa zvedela glih, ko smo v Zagreb prišli... me je kar kurja polt oblila... user posted image ...

after dekliščina... jp, pokazal se bo tvoj uradni EMŠO user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
27.9.2010 9:38:56   
3jeMi
nič, zdaj grem pa par stvari poštimat... ja, populis (me punca nekaj heca na FB, lumpa user posted image )... je štrajk, samo v čisto enem čudnem smislu... itak pa, če ne bo narejeno, čez par dni, ko ne bo več štrajka, ne bo kaj dat na program... torej delamo normalno, razen o notranjepolitčnih zadevah danes pri nas ne bo poročil, razen o stavki... itak je pa moje delo tako, da če ne bom sama naredila, ne bo noben namesto mene in grem sama sebi v škodo, a ne... user posted image  

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......