metuljcek321
|
Holy moly, kakšne poplave - ubogi ljudje! Upam, da se vode čim prej umirijo in grejo spet svojo staro pot dalje ... včeraj zjutraj sem komaj prišla domov - šla na ginekološko, na poti nazaj so pa glih zaprli Tržaško ... ok, grem zadaj na vzporedno - jok, brate, odpade - zalito v nulo ... ajde, miško, se odločim, da grem na Cesto 2 cesarjev - NAPAČA - poplavljeno v iber ... hm ... kaj zdaj ... hja, Vič, Trnovo, avtocesta na izvozu Lj. center ter piči miško do Brezovice ... Upam, da bo jutri že kaj bolje, ker me in the morning čaka ista pot ... sem bla zihr, da se ne bo treba več špikat, pa še kar traja ... je pa zanimivo, da se odzivam takorekoč identično kot sem se oktobra 2007 (prečekirala goro papirjev v mapici, ki jo tam prenašam od ene sestre do druge ), k sem potem zanosila z Anjo ... hja, we'll see ... že 3 leta je od takrat - uf, ne morem verjet. Črna vas je bla prevozna bp, šli k tastu in tašči včeraj, danes pa nam je zaprta cesta preprečila pot v Polhov Gradec k bratrančkom in sestričnam - we'll have to take a rain check. Sem pridna mravljica danes - likanje, sesanje, brisanje po tleh, pranje & obešanje žeht, kuhanje, za piko na i sem pa še rokave našila na spalno vrečo, tko da je zdaj ready for winter Je fajn, k je v rokavih penca, pa potem blago (kapna) iz obeh strani - bo Anja zvečer testirala ... zdajle sta moja 2 padla za svobodo, jaz sem mal na off ... čez 3 urce pridejo frendi z 11-letnim fantom ... grem še kaj dobrega spečt ...