3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka pa vi ste čisto ubrisane ( vidim da ste bile odkrite, to je mišljeno pozitivno), komaj vas dohajam. V službi je nooooro, sodelavke ni že cel teden, je zbolela, ena šefica je že cel teden na dopustu, tretja sodelavka je na izobraževanju. Tako da sem sama za vse, aja druga šefica je v službi ampak ta mi samo še dodaja na kupček. Danes je prišla na idejo da naj delam nadure, ki mi jih bo plačala, ampak haloooooo ( sem se vadila na to da grem v šolo in da bom popoldneve zasedena). Natka se nikako ne more navaditi vrtca, vsako dan joka zjutraj, ko pridem po njo, videti je pa čisto izžeta in brez energije. Cele popoldneve me sprašuje pa zakaj moram v vrtec in joka ( danes so ji med spanjem celo plenico gor dale, ker ji je dvakrat malo ušlo, naša je pa brez že tri mesece, pa itak so to živci, ker je čisto znervirana), še doma noče več ven, ker se boji vrtca, vsak popoldne sedi pri meni in me ne izpusti. Ne morem verjeti, da je taka, ker ostali trije so šli brez problema v vrtec in to od prvega do zadnjega dne. Jutri bo zato ostala doma pri babici. Če ne bo šlo drugače, bo vsak petek doma, ker babi pravi da ni panike in da bo tudi ona zadovoljna, še posebej zdaj ko bo zima. HB da je jutri petek, ker sem razvalina. mami... za Natko, drobižek mali, kar vidim njene žalostne oči... ... porkaš, sonček, kaj neki ji ni všeč
|