|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
23.9.2010 22:26:08   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

a še kiri FB šteka? sploh ne morem gor

meni tudi RR šteka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 851
23.9.2010 22:26:41   
glugluglu
oojjj

kaj ste nore s tem pisanjem...
dejte malo bolj počasiuser posted image

Aleksander, user posted image user posted image user posted image user posted image
nanka, prav hudo je tole slišat za Natko,user posted image user posted image user posted image ma ne vem no, spominja me čisto name, jaz sem bila tudi doma ampak dlje časa in se potem nikakor in nikoli nisem navadila vrtca. Mogoče tudi vzgojiteljica ni prava, mogoče se pa bo še navadila in samo potrebuje čas, saj pravijo, da se starejši drugače težje navadijo vrtca kot mlajši.

potlej
- jaze je sploh nisem opazila, očitno tudi jaz berem stalno po diagonali,

majuska: "po diagonali" je pa pri nas kar pogost izraz, moramo vsako stvar tako napisat, da lahko vsak ki bere po diagonali razbere ven bistvo; joj a sem zakomplicirala?

ilatic, si pa faca, da tako direktno na RR izpoveš svoje občutke, jaz nimam teh jajcuser posted image . Ma jaz kakšne krute stvari v faco direktno povem samo svojim prijateljicam, pa doma, pa še v službi, potem se pa že konča.
Ampak HD - da ne bo pomote to nima veze s tabo, jaz govorim samo o načinu direktnega izražanja od ilatic. 

Neposredna povezava do sporočila: 852
23.9.2010 22:27:14   
glugluglu
no pa je šlo, sem ene 3x kopirala

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 853
23.9.2010 22:29:23   
Majuska

a še kiri FB šteka? sploh ne morem gor

FB niti ne ... meni nekaj YT šteka, pa RR vsake toliko ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 854
   [Brisano sporočilo]
23.9.2010 22:32:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
23.9.2010 22:37:42   
glugluglu
no zdaj pa vidim, da me tale RR res zeza, mi je pa 2x objavilo, pa sem mislila, da ni.

Prvi vtis: jaz sem bila po prvem vtisu poleg normalnega že vse živo kar je lahko negativno in se sploh ne sekiram. Meni je že kar nekaj ljudi reklo, da so imeli drugačen - napačen prvi vtis. Sem pač taka, na začetku bolj zaprt tip, ki ne pokaže vsega takoj.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 856
23.9.2010 22:38:51   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

majuska: "po diagonali" je pa pri nas kar pogost izraz, moramo vsako stvar tako napisat, da lahko vsak ki bere po diagonali razbere ven bistvo; joj a sem zakomplicirala?

sploh ne. izrazila sem samo začudenje, da punce RR berejo v tem stilu ... meni se zdi bolj primerno za kaj drugega user posted image

08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 857
   [Brisano sporočilo]
23.9.2010 22:40:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 858
23.9.2010 23:05:29   
Majuska

tud prav.
čeprav je fino vedet, kje imaš šibke in močne točke v očeh drugih, ki te ne poznajo tolk. ker prijatelji te itak sprejmejo v celoti, od zunaj pa ljudje res vidimo fasado ful drugače.

recimo, zase vem, da kadar sem zadržana, delujem v očeh drugih vzvišena. pa nisem, ampak resnično dajem tak vtis, pa težko popravim.

Viš, glih pred kratkim sem brala eno zanimivo knjigo o tem, kakšen vtis pustimo pri drugim, medtem ko zase mislimo, kolk smo fajn ... poučno, res. Zanimivo branje.

Ej sem tudi jaz že kake take slišala o sebi, da sem se kasneje ornk nasmejala, kako zgrešeno sliko eni dobijo ... ampak če oddajaš  napačne signale, boh pomagaj, drugače že ne more biti user posted image

Vidiš, bolj bi bilo zanimivo vprašanje, kako želimo, da nas vidijo  drugi ... user posted image   je katera pripravljena odgovorit na to?

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 859
   [Brisano sporočilo]
23.9.2010 23:52:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 860
   [Brisano sporočilo]
23.9.2010 23:53:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 861
24.9.2010 7:44:50   
Majuska
Jutro,

kako gre?

Naš oči je peljal Aleksandra do P, smo imeli že zjutraj vročino 37.7... potlej bo najbrž pri babici, ker tudi jaz nisem za nobeno rabo user posted image

Imejte se fajn!

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 862
24.9.2010 8:04:29   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

pa vi ste čisto ubrisane ( vidim da ste bile odkrite, to je mišljeno pozitivno), komaj vas dohajam. V službi je nooooro, sodelavke ni že cel teden, je zbolela, ena šefica je že cel teden na dopustu, tretja sodelavka je na izobraževanju. Tako da sem sama za vse, aja druga šefica je v službi ampak ta mi samo še dodaja na kupček. Danes je prišla na idejo da naj delam nadure, ki mi jih bo plačala, ampak haloooooo ( sem se vadila na to da grem v šolo in da bom popoldneve zasedena).

Natka se nikako ne more navaditi vrtca, vsako dan joka zjutraj, ko pridem po njo, videti je pa čisto izžeta in brez energije. Cele popoldneve me sprašuje pa zakaj moram v vrtec in joka ( danes so ji med spanjem celo plenico gor dale, ker ji je dvakrat malo ušlo, naša je pa brez že tri mesece, pa itak so to živci, ker je čisto znervirana), še doma noče več ven, ker se boji vrtca, vsak popoldne sedi pri meni in me ne izpusti. Ne morem verjeti, da je taka, ker ostali trije so šli brez problema v vrtec in to od prvega do zadnjega dne. Jutri bo zato ostala doma pri babici. Če ne bo šlo drugače, bo vsak petek doma, ker babi pravi da ni panike in da bo tudi ona zadovoljna, še posebej zdaj ko bo zima.

HB da je jutri petek, ker sem razvalina.

user posted image user posted image user posted image  mami...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Natko, drobižek mali, kar vidim njene žalostne oči... user posted image ... porkaš, sonček, kaj neki ji ni všeč user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 863
24.9.2010 8:06:53   
Inigo
majuška - a mi poveš naslov te knjige, ki si jo prebrala na to temo? mene to dost zanima... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 864
24.9.2010 8:07:46   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Aleksander je spet slabši user posted image   celo popoldne je bil nekam miren, crkljiv do konca ... sta šla sicer z očijem do trgovine, se je za malenkost spravil k sebi, ampak večerjal sploh ni - pa ima gres ful rad ... spet je vroč ... zaenkrat 37.5.

Jasno, ko smo se odločili, da bo en dan pri babici, da malo pridem k sebi, pa tole ... user posted image

ti šment, kuga pa je zdej to? user posted image

user posted image user posted image user posted image  za vas 3... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 865
24.9.2010 8:15:22   
tims
Dobro jutro

Juhuhuuu, petek je tuuuu. Sam škoda ker bo grd vikenduser posted image

Majuska, jest bi tud naslov te knjige.user posted image  Upam, da je pri Aleksandru samo kakšna virozica

Bejžmo delat.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 866
   [Brisano sporočilo]
24.9.2010 8:19:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 867
24.9.2010 8:19:15   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

izgled/obnašanje..jaz imam zelo tanko zgornjo ustnico (v bodoče bomo to celo popravili verjetno) in zaradi tega menda delujem zelo strogo oz imam tak "**** of" look.. recimo če res ne dajem signalov, mi kak moški sploh ne upa pristopit user posted image ...

HD... ne mi zamerit... moj mož pravi, da so taki ljudje žleht ljudje... pojma nimam kje je to pobral, ampak on že ve (dec itak) user posted image ... jaz ljudi ne ocenjujem po videzu... že to, da delam v velikem kolektivu, mi tega ne dopušča, ker pri nas je svega i svašta user posted image

ko ste glih pri karakterjih... jaz imam zgledaj nekaj po moji mami... obedve hitro začutiva kakšen je človek in če nama ni ok, se mirno umakneva iz njegove družbe... sva se z mojim že ene parkrat počila zaradi tega, samo je vedno moj čez par mesecev pripuzal k meni in rekel: Si imela prav, res je tak. ... ah, kaj naj mu rečem: Sem ti rekla. , al kva... ma kaki, stari, saj itak slej ali prej sam pogruntaš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 868
24.9.2010 8:20:02   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

majuška - a mi poveš naslov te knjige, ki si jo prebrala na to temo? mene to dost zanima... user posted image

Prvi vtis : kako vas vidijo drugi, vi pa tega ne veste (avtorica Ann Demarais)

08.08.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 869
24.9.2010 8:22:13   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

ko ste glih pri karakterjih... jaz imam zgledaj nekaj po moji mami... obedve hitro začutiva kakšen je človek in če nama ni ok, se mirno umakneva iz njegove družbe... sva se z mojim že ene parkrat počila zaradi tega, samo je vedno moj čez par mesecev pripuzal k meni in rekel: Si imela prav, res je tak. ... ah, kaj naj mu rečem: Sem ti rekla. , al kva... ma kaki, stari, saj itak slej ali prej sam pogruntaš user posted image

ženske imamo včasih prav ubijalsko intuicijo ... bi jo morale večkrat poslušat, se mi zdi user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 870
24.9.2010 8:27:02   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Vidiš, bolj bi bilo zanimivo vprašanje, kako želimo, da nas vidijo  drugi ... user posted image   je katera pripravljena odgovorit na to?

dobro vprašanje... hmmmm... glede na to, da sem levinja, se mi zdi, da temu primerno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa vem, vzemi ali pusti... ker sem vse, sitna, trmasta, zoprna, tečna, zadirčna, kljub vsemu se trudim biti nasmejana, vesela, optimistična... me je pa v mojih 30 letih ups 31 (pošteni moramo bit) življenje naučilo marsikaj in s tem natreniralo kakšen se ti splača bit, da se imaš samo OK... da v končni fazi sam odločaš kakšne ljudi imaš okoli sebe in kaj počneš, da se imaš čimlepše... da ni tragedija, če imaš bajto v rasulu, če otrok razbije kozarec, če ti iz avta uspe naredit totalko itd... samo, da smo živi in zdravi, in predvsem, da se imamo radi...

mater, sm spet zabluzila... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 871
24.9.2010 8:29:38   
3jeMi
SKRATKA kaj čem POTLEJ... kej delat al kuga...

nič, danes je dan za http://www.youtube.com/watch?v=kr8-E8may2Y

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

moje poročno-obletnično darilo je tu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 872
24.9.2010 8:29:50   
ilatic
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Joj kak mi šteka RR

ilatic sem že pisala jaz imam kar hudo skoliozo. Ni nič groznega. Popravi se ne, vsakodnevne vaje (ki jih jaz žal nikoli nisem počela, zato pa se je stanje samo še slabšalo), pa lahko stvar omiliji. Na koncu pa tudi v nosečnosti nisem imela nobenih težav, hrbtenica me ni sploh bolela, čeprav so me skoz strašili. Imam pa jaz 2,5 cm na eni strani "premaknjeno" ali kakorkoli že se reče, vidna je izboklina na eni strani hrbtenica (ampak če ne veš, ne opaziš), zaradi tega imam tudi maternico po strani..

Flower res ti hvala za odgovor. Upam, da se ti ne poslabša! Baje na stara leta boli? Kdaj pa operacija pride v poštev?

Neposredna povezava do sporočila: 873
24.9.2010 8:33:26   
3jeMi
tale mi je pa tako všeč...

Če bi bila Adam in Eva kitajca, potem bi še vedno živeli v raju, ker onadva ne bi pojedla jabolka, ampak bi pojedla kačo...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 874
   [Brisano sporočilo]
24.9.2010 8:37:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?