lidija*** -> RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska pripoved (22.12.2010 8:51:07)
|
Jutro! Mojca pa je bila danes ponoči prvič brez dude. Sicer sem šla zraven nje ležati, da ne bi cucljala prsta, pa tudi ponoči se je zbudila in prišla k nama. 100x je zahtevala dudo, pa sem rekla, da se je izgubila, da jo moramo najti.. Upam, da jo bo minilo v kakšnem tednu in da je ne bom navadila, da se moram jaz spat zraven, ko gre ona. To sem naredila pri Klari in potem rabila zeloo dolgo časa, da se je navadila sama spati. Pa kaj češ, če pa je v praksi veliko težje kot v teoriji.. Pravljice- mi imamo doma kar zajetno zbirko knjig, veliko otroških, tako, da za Mojco ne rabim hoditi v knjižnico. Knjiga je takšna stvar za katero mi nikoli ni škoda dati denarja.. Jaz zvečer malokrat berem knjigo, ker je Neža zelo dobra bralka in uživa, ko bere sestricama knjige, ki jih potem pripoveduje v šoli. Likov ne olepšam, preberem ali pripovedujem tako kot je. HD-, jaz bi tudi še imela enega, če že ne bi imela treh. Otroci so res tisto za kar je vredno živeti.. Flower- super za Lana Nič malo pospravit pa na tečaj nemščine..
|
|
|
|