metuljcek321
|
bolančki, a ste kaj boljje? jaz upam, da ... šccc, šccc, bolezni, Ab in podobne zdrahe naša mala miss je ostala tudi danes doma - apetita nič, vročine malo, bom videla, če se bova šli kaj pokazat ... je kot cunja, včeraj popoldne sva se lepo crkljali, malo igrali, stiskali, tko je blo fino, mi je pasalo A LOT zvečer sem prvič pobarvala home-made posteljico za njeno punčko - kva bo fajn, ej - bom nalepila fotkico, k bo ready ... zdaj posteljico skrivam, posteljnina, k sem jo sešila, je tud varno spravljena, da ne bi česa prej našla preden bo Miklavž mojček, a si uporabila kakšno idejo za decembrske može, k smo jo napisale? nepremočljivce rokavičke - aha, tud mi še nimamo, bo treba nabavit. ringarajka - mal se na netu poigraj in si spreminjaj barvo las, da boš videla, kako bi izgledala sprememba flower, ti si bla black, al kaj? Daj kakšno fotko gor. hruškica, a tvojo blond bomo kaj videli? SVIZove bonitete - meni se ne zdijo tko uporabne, moram priznat - nisem koristila, razen 1x v Atlantisu