|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.12.2010 10:31:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4201
   [Brisano sporočilo]
1.12.2010 10:37:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4202
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
1.12.2010 10:44:40   
tims
RRjka, čaki mal, kako to misliš da nimajo? Zdej pa hit povej, v katero trgovino hodiš, da mal prečekeram zadevouser posted image . Hmmm, ugotavljam da je tale RR kr fajn. Vse zvem, kje imajo naše trgovine zalogo in kje neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4203
   [Brisano sporočilo]
1.12.2010 10:48:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4204
   [Brisano sporočilo]
1.12.2010 10:51:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4205
1.12.2010 10:52:01   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka

populis, se ne mudi.

timsica, Intersport SG...ni jih blo dva tedna nazaj, ni jih blo tud v ponedeljek ne, ko je moj čekiral...

jao, zdaj bom pa že spet dobila glivice po Ab, se mi že kr zdi. Vedno pridejo v paketu. user posted image  a vam tud?

Joj ne govor, men se po AB tud vedno nardijo glivice.user posted image Ampak HB, sem pa zdele že kr dolg brez AB Nazadnje sem jih imela takoj po porodu Nine, pred tem pa ko sem Tima rodila. Hmmm vsakič ko sem rodila sem angino fasala. Zanimivouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4206
   [Brisano sporočilo]
1.12.2010 10:55:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4207
   [Brisano sporočilo]
1.12.2010 11:18:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4208
   [Brisano sporočilo]
1.12.2010 11:32:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4209
   [Brisano sporočilo]
1.12.2010 11:34:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4210
1.12.2010 11:45:00   
metuljcek321
user posted image

bolančki, a ste kaj boljje? jaz upam, da ... šccc, šccc, bolezni, Ab in podobne zdrahe

naša mala miss je ostala tudi danes doma - apetita nič, vročine malo, bom videla, če se bova šli kaj pokazat ...

je kot cunja, včeraj popoldne sva se lepo crkljali, malo igrali, stiskali, tko je blo fino, mi je pasalo A LOT

zvečer sem prvič pobarvala home-made posteljico za njeno punčko - kva bo fajn, ej - bom nalepila fotkico, k bo ready ... zdaj posteljico skrivam, posteljnina, k sem jo sešila, je tud varno spravljena, da ne bi česa prej našla preden bo Miklavž

mojček, a si uporabila kakšno idejo za decembrske može, k smo jo napisale?

nepremočljivce rokavičke - aha, tud mi še nimamo, bo treba nabavit.

ringarajka - mal se na netu poigraj in si spreminjaj barvo las, da boš videla, kako bi izgledala sprememba

flower, ti si bla black, al kaj? Daj kakšno fotko gor.

hruškica, a tvojo blond bomo kaj videli?

SVIZove bonitete - meni se ne zdijo tko uporabne, moram priznat - nisem koristila, razen 1x v Atlantisu

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4211
1.12.2010 11:45:34   
metuljcek321
se gor ne vidi na slikci - golobi so šli wirelessuser posted image

mejte se max

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
1.12.2010 11:46:34   
metuljcek321
PS: zvedla, da gre ena frendica za 2 leti službeno na Kitajsko, ena pa pričakuje tretjega otročka, ena je prejšnji teden magistrirala - to vse iz kroga frendic s faksa - ma, kolk fino, no ... same lepe novice

PPS. zvoni, letiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4213
   [Brisano sporočilo]
1.12.2010 12:02:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4214
1.12.2010 12:08:29   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

dobro jutro drugičuser posted image

Sem ti kr mal foušuser posted image

Almera, na žalost nič ne bo s popustom. Men je včasih prav grozno, ker nimamo nobenih popustov. Še zase si ne morem zrihtat popusta. No, imamo pa kar velikrat kakšne akcijeuser posted image . Mogoče je pa res ljubosumen, pa čez dan je ok, ponoči je začel pa mal izkoriščat pozornost.

5ke - mi imamo eno spodaj, ki je kakšne tri dni nazaj ven pokukalauser posted image

RR-jka, sem pa zdele prov preverila v SG če imajo rokavice. Imajo jih po cca 3-4 komade od številke in barve in sicer velikost 2, kar pomeni za starost cca 2,5 do 3 let. Tko nekako. Ampak ni panike, imamo tudi večje in manjše številke. Če boš šla tja in ti bojo slučajno rekl, da jih nimajo, jim kr povej da sem jest preverila.user posted image Mater, upam da nimajo kje v skladišču lepo pospravljeneuser posted image .

Populis, lepo počivajta z Laro. Mogoče se boš pa potem malo boljš počutila. Pa dober tekuser posted image

Metuljčica, si pa res same lepe novičke zvedlauser posted image user posted image . No tudi za Anjo držim pesti, da se kmalu pozdravi, da se ji vrne apetit in da vama ne bo potrebno k P. Men je grozno tja hodit. Se mi zdi, da otroc še kej dodatno fašejo tamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4215
   [Brisano sporočilo]
1.12.2010 12:10:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4216
   [Brisano sporočilo]
1.12.2010 12:16:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4217
   [Brisano sporočilo]
1.12.2010 12:19:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4218
   [Brisano sporočilo]
1.12.2010 12:21:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4219
1.12.2010 12:31:58   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

tims - a ti vnaprej veš za akcije? ker jaz letos kupujem nove smuči in pancerje; sem ravno prodala opremo na sejmu.
in seveda, kot zimska in skoraj vsi, kupim v sredo, v petk je pa vse 30% znižan, kar sem v sredo domov prnesla... user posted image  boš imela kaj info? bom ZELOOOOO hvaležna in se zohr oddolžim s tortico! ali dvema! ali tremi! user posted image  

user posted image  Boš pol že cenej čez pršla, če boš po redni ceni kupila smučkeuser posted image . Hecam se.

No, ravno danes se je začel 20%popust na smučkeuser posted image . Če boš vzela naše (Tecno pro), boš potem res kar dobro profitirala. S tem, da naše smuče so dobre. Jih na testih kr orng pohvalijo. Če boš kupovala na torek, lahko koristiš še 10% torkov popust, skratka, ugodnosti kr nekajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4220
1.12.2010 12:34:34   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

mojček, a si uporabila kakšno idejo za decembrske može, k smo jo napisale?

nč glih...

je pa vidla v reklami za Leclerc tist otroški računalnik in mi 2 uri utrujala, da ona bi pa to mela, ali lahko dobim računalnik, tako i želim računalnik, mami, bi imela tale računalnik... morm it pogledat, kua je to za eno čudo

Po moje je pa premejhna za tale računalnik. Bo samo tipkala po tipkovnici. No, vsaj pri nas je tko. Mi ga imamo od Tima in Nina vse kar dela je, da ga prižiga in ugaša. Ji je fino, ko na začetku reče:" Si pripravljen na zabavo?" Na koncu pa "Pa-pa". In potem se naša mala kr mal pogovarjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4221
   [Brisano sporočilo]
1.12.2010 13:03:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4222
   [Brisano sporočilo]
1.12.2010 13:04:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4223
   [Brisano sporočilo]
1.12.2010 13:06:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4224
1.12.2010 13:32:21   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: tims

tims - a ti vnaprej veš za akcije? ker jaz letos kupujem nove smuči in pancerje; sem ravno prodala opremo na sejmu.
in seveda, kot zimska in skoraj vsi, kupim v sredo, v petk je pa vse 30% znižan, kar sem v sredo domov prnesla... user posted image  boš imela kaj info? bom ZELOOOOO hvaležna in se zohr oddolžim s tortico! ali dvema! ali tremi! user posted image  

user posted image  Boš pol že cenej čez pršla, če boš po redni ceni kupila smučkeuser posted image . Hecam se.

No, ravno danes se je začel 20%popust na smučkeuser posted image . Če boš vzela naše (Tecno pro), boš potem res kar dobro profitirala. S tem, da naše smuče so dobre. Jih na testih kr orng pohvalijo. Če boš kupovala na torek, lahko koristiš še 10% torkov popust, skratka, ugodnosti kr nekajuser posted image

hvala ti user posted image  
želim si Elan wavefleks ali pa ene Head, ki so ble na testu prve med ženskimi... bom šla v petek dopoldan v miru pogledat, pa morda res še kje pri komu torkov popust najdem, jaz ga žal nimam...

če boš pa še kej za pancerje vedla, pa se tud priporočam :)

Waveflekx 11 so na 20% popusta. Ampak v vednost: to ni ženska smuča. Ženske iz te linije so Black magic. Head so pa tud na 20% popusta.

Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......