|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.11.2010 10:06:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4126
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
29.11.2010 10:14:16   
tims
Zimska user posted image  za maledva in user posted image  zate.

RRjka, ja, to sem mislilauser posted image . Če sta res ful divjala in uživala na snegu, je lahko bilo preveč. Meni se zdi, da ju nisi nič preveč oblekla, ampak otrok se pa od metanja po snegu, uživanja pregreje.... Drugače lahko probaš pri takih stvareh dat kozarec vode za spit, pa velikrat temp. pade.

Neposredna povezava do sporočila: 4127
   [Brisano sporočilo]
29.11.2010 10:23:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4128
   [Brisano sporočilo]
29.11.2010 10:24:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4129
   [Brisano sporočilo]
29.11.2010 11:29:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4130
   [Brisano sporočilo]
29.11.2010 13:28:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4131
29.11.2010 14:41:18   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Almera: WB iz mini dopusta, lepe slikice in berem da ste se imeli luštno :)! Sem zelo vesela da ti sleepy pride prav, sem pa sama istega mnenja, da ti pri drugem otroku verjetno pride bolj prav.
Kaj boste vi letos Bora že na smučke postavili?

kombinezon: imamo enega ki ji je premajhen in ene smučarske hlače, za katere sem včeraj ugotovila, da niso nepremočljive:(, bo treba it pogledat po trgovinah malo, na žalost

metuljčica ste se uspeli odkidati? Kako napreduje eTwinning ?

HD: zoprna reč z negotovo športno prihodnostjo. Iskreno rečeno sem mislila ,da vse skupi malo bolj štima, v bistvu je pa skoraj več slabosti kot prednosti v poklicni karieri športnika.
Letos mi je čist vseeno a bo pri tatkotu v službi kaj al nič, ker imajo dedka mraza itak v vrtcu. Super bi mi bila predstava, ker je že lani ful gledala, letos bi pa še toliko bolj, čakam in se puščam presenetiti:).
Boš imela pa ornk pestre popoldanske sprehode, svaka čast, si ne predstavljam, da bi imela ša kužija oz 2 kužija. Res pa je da nisem nikoli imela psa, edino mačka ampak ti so čisto nezahtevni.

športno perilo: kot ste ugotovile je bilo al bo v Hoferju oz.Lidlu, mogoče ima kaj tudi Leclerc.

darilo za pod smrekico: ne vemo še nič, mi imamo itak samo dedka mraza, ki pa je še daaaaaaaaaaaaaaaleč.

rovarka: hojla, ti kr napiši vsake toliko kaj, sej pa res ni težko past u debato, gledena to da ni več neke hude frekventnosti z posti :), lepo da si se javila.

Kako ste bolančki ?

mojcek: Rossija ni v Ljubljani, v Zagorju je najbližji. Boga Živa, celo bruhala je, res bogica user posted image user posted image , sedaj ko omenjaš, se spomnim da je tudi Lara ful trdo kakala ko sta ji spodnji dve 5 ven lezli, da ne omenjam razpoloženja user posted image user posted image

glu:čestitke mrožeku za RDuser posted image user posted image user posted image user posted image

b]1.adventna je že, ne morem verjet?? Pridne ste z domačimi venčki user posted image user posted image user posted image

majuska&almera : WD user posted image user posted image

nalepke Mercator : žal nimam nič

tims: e drek na palc, da te ne bo jutri:(, pa pol v Staro na kuhančka glej da prideš :). Bravo za Ninino spanje v otroški sobici. Kako sta se z dragim počutila, ko sta po dolgem času spet sama v spalnici ?

Midva sva šla pa v petek zvečer v Atlantis za 2 urce potem pa še v kino ( Mi gremo pa po svoje, luštn film). Lara je šla k babici in dediju, iskat sva jo šla pa šele popoldan. Nama je čist pritisk padu od nestresa in tišine v stanovanju. Sta imela pa tolk višji pritisk babi in dedi, pomoje sta bila kr vesela ko smo odšliuser posted image user posted image , imam občutek da se bosta nekaj časa izogibala našim telefonskim klicem.

podpis

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4132
29.11.2010 14:56:38   
metuljcek321
hvala za gospodinjske nasvete - spravljeni

miting - če bo snežilo, me definitivno NE bo, ker sem totalen panik za vožnjo po snežnih razmerah

sneg & te scene - še kar mi ne potegne ... mala je sicer uživala na polno, z bratrancem in sestrično so šibali naokoli, skakali, se kepali, to je blo veselja - saj je blo še meni všeč vse te vragolije gledat, moram priznatuser posted image

k sem 5x kidala sneg, me je mal minilo veseljeuser posted image je blo pa tko lepo vse spluženo, da 10 točk ...

super slikce, populis, I like them, as always

bravo, Nina, za premik v sobico, tko se dela, bejba, ja

ringarajka, ste zdravi? Naša je tudi imela včeraj popoldne vročino, k smo prišli od babi & dedija, danes zjutraj bp, upam, da se kaj ne razvije iz tega - smotana reč, zares.

adventni venček - sem ga včeraj namontirala, je lep, zelo simple

ringarajka, v Leclerovem katalogu sem vidla lušten Hello Kitty nabiralnik - mogoče bi pa to nabavila za darilo, da notri vrže evrte ... naša bo sicer dobila blagajno, plastik-fantastik kitaro (pri mojemu v službi), posteljico za Marto (jo je naredil moj oči, še jaz jo moram pobarvat), prstne barve, nogavičke, kapico, rokavičke in podobno ... mam še en kup reči skritih po omarah, da ne bi našlauser posted image user posted image

Lanuser posted image user posted image user posted image ... naša pa očitno sploh še ni ready, da bi šla iz plenic ... po novem kar nekaj fantazira in bluzi, k je na kahli ... in traja 100 let, da naredi lužico ali kakija ... no feeling whatsoever ... čakam, da jo prešine, da ni fajn imet plenic na sebi in to vlačit po svetuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: flower

tabla za risanje
- najraje bi jo zabrisala skozi okno. Namreč Lan mi je odprt fuomaster nastavil na stol, jaz sem se na njega vsedla z novimi kavbojkami, ki so mi ble tak ful super, 14 dni stare.. in ne gre ven! Ne z vanishem, ne z meggliem.. madež nespremenjen. Kaj lahko še probam??

rešitev: dolgo tuniko čez, pa bouser posted image

se mal hecam ... kje imaš flek?

pa superca za šoping zadnjičuser posted image

zimska & the boys: user posted image user posted image user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
   [Brisano sporočilo]
29.11.2010 20:13:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4134
   [Brisano sporočilo]
29.11.2010 20:49:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4135
   [Brisano sporočilo]
29.11.2010 21:47:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4136
   [Brisano sporočilo]
29.11.2010 21:49:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4137
29.11.2010 22:04:29   
nanka
dober večer,

nisem pozabila na vas, samo šola me na polno okupira in nimam nič časa za vas. Iz enega izpita v drugi, vmes pa seminarske. Če bo šlo tako naprej, se vam bom naslednjič oglasila čez kakšni dve leti. Zdaj pa nazaj za knjige, jutri me čaka izpit...

Neposredna povezava do sporočila: 4138
   [Brisano sporočilo]
29.11.2010 22:54:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4139
29.11.2010 23:23:29   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka

Majuska...res je, da te osebno še nikoli nisem videla in te res ne poznam, ampak vedno, vedno, vedno ko vidim reklamo za Ariel, me ena ful spomni nate. lahko, da ti sploh ni podobna v resnici, ampak jaz nekak tebe vidim. user posted image

veš katero mislim? Tisto reklamo, ko imajo eno srajco na obešalniku, potem pa različne ženske sprašujejo, če je nova, v bistvu pa ni, je le oprana z Arielom user posted image  in ena taka črna gospa, z očali reče: "po tem, kar sem zdaj videla......" Evo, pa ta je naša Majuska si vedno rečem. user posted image user posted image user posted image

Pa mogla sem, res. Ne vem kak to, ampak res se vedno nate spomnim. user posted image  ne zameri.

za crknit user posted image

RR, nimam pojma, ker že nekaj mesecev nisem gledala TV-ja. In kot drugo, ne uporabljam Ariela.

Saj vem, predstave so eni, resnica pa drugo ... ampak da te potolažim, niti slučajno nisem gospa, še manj pa tipična gospodinja, kakršne so običajno v reklamah. Lahko povedo tiste, ki me poznajo user posted image

V bistvu sem otrok, ujet v telo odrasle osebe... če samo pomislim, kako sem mi dogaja zdajle ob muziki ... aaaaaaaa! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4140
30.11.2010 7:57:51   
tims
Dobro jutro user posted image .

Ker Majuska še spi, vam bom jest postregla z eno mini kavicouser posted image .

Nanka, srečno. Držimo pesti, da bo vse šlo gladko na izpitu.

Darila - nimam pojma. Ok, za Tima ne bo problema. Je včeraj napisal seznam, kaj bi rad imel. Sem se ful smejala, ker je bil seznam tok dolg, k da bi jest šla fasungo nabavtuser posted image . Sam je potem razložil, da je to napisal zato, da se bo Miklavž lažje odločil, kaj naj mu prinese. So pa na seznamu večina legice, kar sem ful vesela. Ni pa pozabil na Nino. Zanjo pa naj prinese: dojenčka, punčko, ravnilo (je zdej njegovega jemala)... Potem je ta pisma nalepil na okno in zjutraj seveda veselje, ko je Miklavž odnesel pismauser posted image .

Metuljčica, pridna si bila s kidanjemuser posted image . Kok te pa zdej kaj bolijo roke? Nam pa zdej HB ni treba kidat. Ko smo pa na Vrhniki, smo pa tud mel orng telovadbo, ko je zapadel sneg.

Flower, kaj pa če bi probala odnest hlače v čistilnico? Mogoče jim bo pa tam uspelo odpravit flek. Če ne, jih lahko pa še vedno prebarvaš.

A katera ve, kdaj se v LJ prižgejo novoletne lučke v mestu?

Ok, zdej pa mal delatuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
   [Brisano sporočilo]
30.11.2010 8:08:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4142
   [Brisano sporočilo]
30.11.2010 8:30:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4143
30.11.2010 8:56:26   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Ker Majuska še spi, vam bom jest postregla z eno mini kavicouser posted image .

nič ne spim user posted image   na kofetku sem bila ...

za mano je precej kratka noč, čisto sem zaspana in se še sestavljam, Aleksander je bil mal tečko zjutraj.

Nič, grem delat user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
   [Brisano sporočilo]
30.11.2010 9:10:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4145
   [Brisano sporočilo]
30.11.2010 9:15:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4146
30.11.2010 9:18:49   
glugluglu
ojla,

jaz sem danes z Nino doma, ker je spet imela drisko, pa trebuh jo je bolel in smo jo šli včeraj iskat v šolo in potem že k zdravniku. Danes pa spet zgleda boljša, ma ne vem, prav vleče se ji to, se izboljša potem spet poslabša, zgleda, da bo treba res neko ornk dieto, da se vzpostavi normalno stanje.
Včeraj je bila zdravnica faca: naštevala je kaj ne bi smela jesti in kaj lahko potem pa, da diete sedaj niso prepričljive, ampak fajn pa je vseeno, da se pazi,... v glavnem dieta ja, dieta ne, ja, ne...No, zaključek, če se zadeva vleče kot pri Nini je res potrebno pazit na prehrano, logično.

srečanje danes
: najprej imam govorilne ure v šoli šele ob 18.10, potem pa, če bo začelo padati, se ne spravim v Lj., da ne bom potem spet nekaj ur za nazaj porabila, so ravno zvečer in ponoči spet padavine napovedane in bo pri nas 100% sneg.
Pa meni ni problema v snegu vozit, pri nas se je treba kar usposobiti za take razmere, problem mi je, če obstanem v koloni. V petek sem stala ko pri norcih potem me je pa še lulat prijelo... Komaj sem zdržala do prvega wc-ja. user posted image
Včeraj zjutraj smo pa prav lepo in hitro prišli v službo, očitno so tapravi ostali doma.user posted image

Lučke v Ljubljani se svečano prižgejo v petek ob 17.00 user posted image

Naša Nina je tudi napisala pismo za božička še za Tiana: Mojster Miha v vseh pogledih (dvd, kocke,...).

Druigače pa Tian zadnje dni najraje gleda Trnuljčicouser posted image (imamo dvd še od Nineuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 4147
   [Brisano sporočilo]
30.11.2010 9:24:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4148
30.11.2010 9:24:59   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Če še nimate ideje za darila, potem vam svetujem tole:  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=148118

Naš Lan obožuje "pikice", sestavlja jih vsak dan.
Zelo dobra didaktična igrača - urjenje fine motorike, poimenovanje barv, razvrščanje po barvah... Zraven so kartončki, ki se namestijo pod ploščo in potem sestavlja sliko z barvami ali pa jih da stran in sam sestavi sliko (okvir, mavrico...). S tem se sam zamoti tudi po pol ure.

user posted image zgleda res fajn

Neposredna povezava do sporočila: 4149
30.11.2010 9:34:16   
glugluglu
Mi imamo tudi v službi Dedka mraza, ki ga organizira Sindikat, sicer organizirajo ga za vse otroke tudi, če nisi član Sindikata, ampak jaz kar lepo plačujem članarino mesečno okoli 9 EUR (odvisno od meseca, ker gre na % od plače) in ne koristim toliko ugodnosti tako, da kar lepo dajem za vse to, ni nič kar tako zastonj. Dobili bodo pa bon iz HM za 20 EUR pa zraven v vreči še kakšno manjšo igračo. Imamo ga pa od 2-9. leta (Tian je letos prvič, Nina pa zadnjič).

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......