metuljcek321
|
hvala za gospodinjske nasvete - spravljeni miting - če bo snežilo, me definitivno NE bo, ker sem totalen panik za vožnjo po snežnih razmerah sneg & te scene - še kar mi ne potegne ... mala je sicer uživala na polno, z bratrancem in sestrično so šibali naokoli, skakali, se kepali, to je blo veselja - saj je blo še meni všeč vse te vragolije gledat, moram priznat k sem 5x kidala sneg, me je mal minilo veselje je blo pa tko lepo vse spluženo, da 10 točk ... super slikce, populis, I like them, as always bravo, Nina, za premik v sobico, tko se dela, bejba, ja ringarajka, ste zdravi? Naša je tudi imela včeraj popoldne vročino, k smo prišli od babi & dedija, danes zjutraj bp, upam, da se kaj ne razvije iz tega - smotana reč, zares. adventni venček - sem ga včeraj namontirala, je lep, zelo simple ringarajka, v Leclerovem katalogu sem vidla lušten Hello Kitty nabiralnik - mogoče bi pa to nabavila za darilo, da notri vrže evrte ... naša bo sicer dobila blagajno, plastik-fantastik kitaro (pri mojemu v službi), posteljico za Marto (jo je naredil moj oči, še jaz jo moram pobarvat), prstne barve, nogavičke, kapico, rokavičke in podobno ... mam še en kup reči skritih po omarah, da ne bi našla Lan ... naša pa očitno sploh še ni ready, da bi šla iz plenic ... po novem kar nekaj fantazira in bluzi, k je na kahli ... in traja 100 let, da naredi lužico ali kakija ... no feeling whatsoever ... čakam, da jo prešine, da ni fajn imet plenic na sebi in to vlačit po svetu IZVIRNO SPOROČILO: flower tabla za risanje - najraje bi jo zabrisala skozi okno. Namreč Lan mi je odprt fuomaster nastavil na stol, jaz sem se na njega vsedla z novimi kavbojkami, ki so mi ble tak ful super, 14 dni stare.. in ne gre ven! Ne z vanishem, ne z meggliem.. madež nespremenjen. Kaj lahko še probam?? rešitev: dolgo tuniko čez, pa bo se mal hecam ... kje imaš flek? pa superca za šoping zadnjič zimska & the boys: