tims
|
Dobro jutro. Mi smo spet ponoč kašlal. Sam ji nisem hotla dat nobenga siprupa, ker se je kar zrelo izkašljevala, tko da upam, da bo kmalu boljše. Sem imela pa včeraj govorilne ure za Tima in sem kar zadovoljna . Je priden, matematika mu laufa na polno, pri slovenščini pa se mora malo bolj potrudit glede pisave. Nareke sicer pravilno napiše, ampak naš mali verjetno še ni ugotovil, čemu služijo črte v zvezku RR-jka za I. Bogica mala. Sta s tvojim pojedla torto? Je bila dobra?? Tvojga očija pa čist štekam. Pri nas je bilo tko pri sestrinem možu. Nikjer ni smel bit tud kapljice alkota. Ga je takoj zavohal in potem seveda ni jedel, tko da smo tud bli kar pozorni na te stvari, ko so bili oni pri nas. Populis, a veš da tole s kavo in vodo pa nisem vedla? Bom probala, pa da vidim, če funkcionira. Almera, midva sva tud vedno govorila, da bova vnaprej kuhala, pa do zdaj nisva nikoli. Je pa res fino, k sam ven iz zamrzovalnika vzameš in pogreješ, zraven pa samo kakšno prilogo skuhaš. Se bom kar probala navadit na ta ritem. Mogoče mi bo pa zalaufalo. Sam bom mogla mal prebrskat, kaj vse bi lahko skuhala na ta način, ker moja glava je kr prazna kar se tega tiče. Majuska, mogoče bo pa čist na hitr spet kakšen koncert, pa ne bo tazga zatišja. Da ne boš iz forme padla . Fajn da si vzameš čas zase Mojcek, z veseljem bi tud teb skuhala, ampak men je kuhanje prava nočna mora. Če kej ne maram, potem je to-to. Še likam 100x rajš. Ampak kar je treba, je pač treba . Jest grem pa v soboto s prjatlcami na večerjo. Komi čakam. Točno eno leto nazaj smo bile skupaj, tko da bo verjetno čveka še pa še. No, HB da je tko al tko dež napovedan. A se men samo zdi, al se 3jeMi nič ne oglaša? Jah nič. Grem delat
|