KAKO BOSTE (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


PIRANJA -> KAKO BOSTE (17.9.2010 12:36:25)

preživeli ta deževen vikend z otroci?
Kaj posebnega delali?
Kam šli?
Se kje kaj posebnega dogaja?
P




ronja -> RE: KAKO BOSTE (17.9.2010 12:49:06)

V nedeljo se dobimo s prijateljico in njeno družinico, v soboto gremo ali v Postonjsko jamo ali pa k babicinemu fantu na izlet (se morava še zmenit z lubijem). Danes bomo pa delale krilca za vile, smo si že pripravile stvari, po spanju pa naredimo do konca.




Hope2 -> RE: KAKO BOSTE (17.9.2010 12:56:53)

En kup dela nas čaka




blak -> RE: KAKO BOSTE (17.9.2010 13:44:29)

Oba popoldneva smo vabljeni na praznovanje rojstnega dne. V soboto ima en prijateljček 5 let, v nedeljo pa novi vrtčevski prijatelj praznuje 4.rojstni dan. Eh, feštali ga bomo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




kristinaj -> RE: KAKO BOSTE (17.9.2010 13:53:43)

doma na kavču, med knjigicami ob risankah, ob kolažu, škarjah in lepilu pa kuhanju kosila in večerji... nekako se bomo zaposlili, kajti v takem nimaš kam hodit...




mamamajča -> RE: KAKO BOSTE (17.9.2010 16:22:08)

Mi pa že nekaj dni delamo na to temo kot jo imajo v vrtcu- jesen in poljski pridelki.
Tak da veliko packamo, lepimo, naredila sva krompirjeve štampiljke in mislim, da bomo jutri v tej smeri nadaljevali. Mu je izredno zanimivo, pa turoben dan hitro mine, če se tako zaposlimo.
V ned. pa odvisno od cest, v načrtu smo imeli kosilo pri mojih, ampak glede na teren, po katerem bi morali do tja, bomo to kosilo prestavili in najbrž smuknili v terme Olimia, ki so nam trenutno najbolj blizu.




Kerensa* -> RE: KAKO BOSTE (17.9.2010 16:25:58)

IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA
preživeli ta deževen vikend z otroci? Kaj posebnega delali? Kam šli? Se kje kaj posebnega dogaja?

Danes zvečer dam Mladiča v varstvo in grem ven žurat. Pubertetnik in g. Mož bosta spala doma. Jutri g. Mož cel dan dela, jaz grem s Pubertetnikom na nogometno tekmo (če ne bo odpovedana zaradi vremena). Zvečer imava z g. Možem movi-night (trije filmi zaporedoma). V nedeljo dopoldan gremo (če bo vreme dopuščalo) na Sezamov bolšjak, potem pa (spet - odvisno od vremena) na Dan fair playa v športni park Kodeljevo. Popoldan po Mladiča v varstvo, zvečer pa že priprave na naslednji teden.
To so seveda samo načrti. Predvsem zaradi vremena se lahko spremeni čisto vse, razen današnje žurke in jutrišnjih filmov.




sanasan -> RE: KAKO BOSTE (17.9.2010 16:30:58)

midve s prvošolko bova poskušali nadoknadit za cel teden, ker je zbolela in bila cel teden doma....hb, ove uživava v tem[sm=smiley1.gif]
drugače bomo pa verjetno preživeli bolj zapečkarsko ob knjigah in čajčku, kavici in kupom perila v dnevni, ko se nocoj vrne še možek....ravno mi je zadišal kostanj, ga še ni, kajne?




Stran: [1]