Morda pa katera ve... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

skuštrana -> Morda pa katera ve... (28.7.2005 22:07:50)

za kakšno stanovanje (dvosobno) v Lj ali okolici od septembra naprej..Mojemu :love: se "biznis" seli v Lj, pa sva izračunala, da pride ceneje, če stanovanje najamemo kot opa da se vsak dan vozi:zmeden:...
Vem, da ne spada sem, pa vendar:ups:...
Če slučajno kaj veste mi javite na privat.Hvala!!:sloncek::sloncek:

Anonimen -> Morda pa katera ve... (28.7.2005 22:10:03)

Za najem stanovanja v LJ je še vedno na prvem mestu Salomonov oglasnik. Vendar je povpraševanje tako zelo veliko, da vama priporočam (izkušnje 10 let v najemih), da kupita Salomonov oglasnik v ponedeljek, ko je več oglasov, in to bo 6-ih zjutraj, ob 7-ih pa začneta klicati in hoditi na oglede. In denar imejta s sabo, ker nihče več ne čaka. Kdor prvi pride z gotovino, dobi stanovanje.

kofetek2010 -> Morda pa katera ve... (28.7.2005 22:19:16)

Salamonov oglasnik že ampak je boljše on-line pogledat (kupiš žeton), ker ko izide je že 40% oddanega, torej tisto, kar je vredu :)

veliko uspeha pri iskanju :), šolsko leto se začenja :(

Anonimen -> Morda pa katera ve... (29.7.2005 0:03:51)

Jej lenka dejta pohitet, ker Zdej je študentaraj na pohodu... Ampak čist res. Jest sem junija iskala in verjemi, je že takrat bla gužva.

Tist prek on lajn pa kar drži. Preizkušeno na lastni koži.

skuštrana -> Morda pa katera ve... (29.7.2005 8:50:50)

Saj vem glede študentov..zdej jih je ko rusov (ne me narobe razumet, nimam nič proti njim)..
Upam, da se bo kaj našlo tudi za nas...

Klarissa -> Morda pa katera ve... (29.7.2005 8:54:41)

"boljše on-line pogledat (kupiš žeton)"

Kak žeton Jana73? Kje na netu je najbolje?
hvala za odg:zajcek:

skuštrana -> Morda pa katera ve... (1.8.2005 11:52:53)

Mislila je salamonov oglasnik on line..kupiš žeton in ga gledaš na netu...:bravo:

Stran: [1]