Felicita -> RE: kraje v trgovini z tekstilo (17.9.2010 11:14:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo šefica mi je dala pooblastilo da te tri osebe ki so mi včeraj nekaj ukradle ne spustim naslednjič v trgovino. kaj pa v primeru da sumim da mi je nekaj vzela nisem pa 100%..... lahko prosim naj mi pokaže torbico in ali mi jo zakonsko tudi mora ali ne? to je tk naskrivaj vzela dve majici, eno vrnala eno ukradla in po minuti sem bila 95% ker nimam možnosti pogledat zaloge. no na akmeri se vse lepo vidi.... obraz, kraja vse. Hope - a pol nimam pravice (v primeru da jo zasačim) da jo zadržim do prihoda policistov nornate vse stranke katere sem stregla sem sama dala robo v roke ali pa so mi pokazale kaj nesejo v kabino.... te še vidla nisem kdaj je obe nesla v kabino :S:S jao jao...jezna sem tk, ati moj je reku ne sekiri se ko ti bojo stotič kej ukradl se že navadiš na žalost moraš, ni to amerika, kjer imajo pravico zavrnit storitev. pri nas je ni. torej, lahko ti nekdo razbije trgovino in pokrade pol inventarja, pa ga morš naslednjič ko pride vseeno spustit notr in mu celo postrežt z nasmehom. vem iz prve roke, ker se je moj vd tast zanimov glede lokala, če lahko komu prepreči vstop oz. zavrne postrežbo - ne more, na noben način. in ne, torbice ji ni treba pokazat, ker ti nimaš nikakršne pristojnosti. mogoče če bi mel kje napisan, da morš na zahtevo prodajalke pokazat osebno prtljago, pa še to ne vem če pije vodo, če ne velja to samo za varnostnike. če se vidi na kameri, prijavi na policijo. nej jo oni identificirajo in ustrezno kaznujejo. ne bi pa zadržvala diha glede tega. torej, na kratko, sama ne moreš nič. varnostnik ali policija, to je pa to.
|
|
|
|