sazi -> Bolniška, da ali ne? (1.8.2005 12:16:05)
|
Neli1, na žalost sem še v službi in me kar precej sekirajo. Doma je bila moja sestra in tudi jaz imam podobne strahove glede preverjanja, če si doma. Sicer tudi jaz nimam namena hoditi na kaka potovanja in podobno, ampak moraš pa ja ven na zrak in podobno, saj to oba z otročkom potrebujeta. Zato sem nekako prišla do takega zaključka; če bom doma in bodo prišli "inšpektori" med tem, ko me ne bo doma, nimam za kaj imeti slabe vesti. Vse je odvisno od tega, kaj piše, zakaj si na bolniški: če si tako rizično noseča, da zdravnih priporoča stalno počivanje, potem je že verjetno, da moraš biti doba (kar je tudi zate dobro). Če pa ti službo odsvetujejo zaradi prevelikega stresa, dolgih voženj in podobno, pa nihče ne mora zahtevati, da si 24 ur na dan doma. Tako da če mi bo uspelo ostati doma (upam, da najkasneje do septrmbra), se ne namreavam počutiti kot kriminalec vsakič, ko bom zapustila stanovanje, saj v bistvu ne bom prekšila ničesar. Če se pri meni kaj spremeni (ostanem doma) ti pa javim in povem, kako je s papirji. LP Sazi
|
|
|
|