Julije (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

pika_b -> Julije (28.7.2005 18:36:55)

Da nas prestavim malo više. Se vidi, da ga vročina seka kot :hudicek:. Jaz imam danes noge kot krofe, kljub temu, da imam klimo.

Saj me bo jutri pobralo od vročine, ko moram na pregled v porodnišnico.

Sicer pa še vedno v enem kosu, :duda: še kar intenzivno skaklja po trebuhu, jaz pa sem vsak dan bolj lena in brez energije. Drugo polovico nosečnosti sem kar prekipevala od energije zdaj na koncu, ko bi mogla zbrati moči za finiš sem pa čisto hin.

Mamice julije se veselo javljajo s svojimi :duda: z vrnitve z Rima, medtem ko me čakamo in še kar čakamo.

lp, pika_b :rozica:

CIPRESA -> Julije (28.7.2005 19:37:13)

Ja pika tudi moje noge niso nič bolje kot trojanski krofi.

Drugače mi pa že 2 uri otrdeva trebuh na približno 10 minut, drugega pa nič nobene bolečine ni, mislim da gre spet za lažno stvar saj itak nimam več volje da bi kaj preveč upala.

No se še slišimo grem sedajle pod tuš in nase vlit mrzlo vodo da se vsaj malo shladim.

Pia73 -> Julije (28.7.2005 19:47:42)

:rozica:Drage moje julijke! :rozica:

Vidim, da še kar vztrajno odpirate našo temo,...

Saj vesteppotrpežljivo počakat, ko je jabolko zrelo pade z drevesa,... Jaz sem prvič čakala 8 dni čez rok in bilo je vredno!

Drage moje, mislim na vas in držim pesti :miska::miska::miska: , da greste po svoje :duda::duda: še julija,... 9nebesa9nebesa9nebesa

CIPRESA -> Julije (28.7.2005 20:13:28)

O Pia ja vemo ja za jabolko!!! Sam kaj ko pozabimo pa smo no vsaj jaz neučakana.

Saj imaš prav, samo v tej vročini se ti pa pol že res malo meša, pa mal živce zgubiš, pa je pol spet vse v redu.

otrdevanje se je umirilo, nič več na 10 minut, spet ena porcija zezanja, tko da bomo še kar čakali pa čakali...

Talči -> Julije (28.7.2005 20:56:41)

No, pa je mimo še en dan.
Moj :duda: tudi kar miga, jaz sem danes glede na zadnje dni kar fit.
Sicer pa nič novega...
LP
Talči

pika_b -> Julije (28.7.2005 21:00:22)

Cipresa pri meni pa nobenega otrdevanja. Mali pa samo miga, tako, da
:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Pri neučakanih pa se ti kar pridružim.:):):):):):):)

Sedaj pa grem počasi počivat, da bom jutri fit za na pregled. Če bo tako kot danes bom že ob kakšnih treh strašila po hiši :(:(:(:(, potem pa v tisti :hudicek: vročini v mesto.
No samo da bo z :duda: vse o.k., pa bom jaz tudi prestala to vročino.

Lahko noč in se jutri pišemo, morda že čez noč, kaj vem kaj me bo spet pičilo in ne bom mogla spat!

lp, pika_b

Stran: [1]