Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nujno - barvanje še enkrat 28.7.2005 15:03:29
|
|
|
|
lanad
|
Barvanje v nosečnosti ni škodljivo, dr. Pušenjak je na to odgovoril že ogromnokrat. Sama se tudi barvam in sem v začetku tudi spraševala, če je to v redu. Brez skrbi! Misli raje na prehrano in ostalo, ki je pomembnejše. Prijetno nosečnost ti želim!
|
|
|
|
nujno - barvanje še enkrat 28.7.2005 15:04:52
|
|
|
|
bobika
|
Barvanje naj res ne bi bilo škodljivo. Ne vem, če je imela katera problem, po barvanju. Jaz mislim, da samo barvanje ni škodljivo. Bolj škodljivo je lahko beljenje, saj vdihavaš peroksid, ki pa tako in tako ni vredu za pljuča, tudi če nisi noseča. Frizerki pa le povej, da si :nosecka:, ker je možno, da barva ne prime tako kot želiš (zaradi nosečniških hormonov) Pa fajn se porihtaj:bravo:
|
|
|
|
nujno - barvanje še enkrat 28.7.2005 15:04:55
|
|
|
|
marty5
|
Hvala - vse moram slišat najmanj 100×. Skrbi tudi za ostalo - morda še preveč ;).
|
|
|
|
nujno - barvanje še enkrat 28.7.2005 17:01:45
|
|
|
|
Lana_s
|
Jaz sem se barvala celo nosečnost pa ni bilo nič narobe. Ni škodljivo.
|
|
|
|
nujno - barvanje še enkrat 28.7.2005 19:28:14
|
|
|
|
marty5
|
Evo, nazaj z novo barvo :bravo::bravo::bravo: Se človek prav boljše počuti, ko naredi nekaj zase ;) Hvala vsem za odgovore. Sicer me je med barvanjem, ko sem začutila vonj barve, malce prijela panika, ampak je šlo mimo. Lep večer:rozica:
|
|
|
|
nujno - barvanje še enkrat 28.7.2005 19:30:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem se tudi barvala, in to na svetleje, pa je skoraj vse v redu s tamalim. Malo je čuden, ampak vedno poudarjam, da to NI od barvanja. Se mi zdi.:)
|
|
|
|
nujno - barvanje še enkrat 28.7.2005 19:40:00
|
|
|
|
ZARA
|
Spliš,a si zihr !!?? Za tebe marty5 pa...nič ne bo narobe!
|
|
|
|
nujno - barvanje še enkrat 28.7.2005 21:21:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, Zara, saj pravim, da se mi zdi, da ni od barvanja. Zadnje čase se bolj nagibam k steklini. Vsaj znake ima take.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.