Freya88 -> RE: Razkužila (16.9.2010 16:22:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i voda plus milo pa je[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Res je. Vse, kar ste napisale. Čudi me samo, kar opažam- Zd, pa ni razkužil. Ne vem, meni je blo nekak samoumevno, da so tam... Meni je pa logicno da ni razkuzil, ker so ponavadi v dosegu tudi otrokom...! Predstavljaj si, da stopi otrok pod razkuzilo in pritisne (zanalasc ali po pomoti)... in mu spricne v ocko...! Na zalost je bilo ze veliko starsev, ki so tozili ZD ali bolnico, da da imajo nevarnosti na hodnikih!:S ...je pa res da jih damo mi ven kadar razsaja kej res hudega (SARS, gripa ipd). Problem pa je tudi, ker velika vecina ne zna uporabljat razkuzila (koliko ga dozirat, vtret ga popolnoma po celi roki itd) in ker je (na zalost) to potrata. Recimo primer mask, ki so bile raztavljene po ZD... zjutri sem ob prihodu na siht dala na mizico 2 polni skatli mask, ko sem prisla nazaj cez 15min ni bilo niti ene vec, ko pa sem pogledala ljudi ni imel maske nihce. In to je ogromna potrata za ZD in/ali bolnico...! Sem zakomplicirala?:D
|
|
|
|