Senčnik za na plažo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

DeVilla -> Senčnik za na plažo (28.7.2005 13:45:55)

v soboto imamo namen obiskati Kolpo in si mal namočit nožice.. Sence je menda tam dovolj, samo imam vseeno namen kupit senčnik - izgleda kot polovica šotora, širine 250 cm in globine 120 cm, višine 120 cm, po tleh je poden..
Kakšne so vaše izkušnje? Ali je to dobra naložba ali je bolje kupiti marelo??

Lp, DeVilla :morje:

sezam -> Senčnik za na plažo (28.7.2005 13:55:50)

Se splača. Od marele je boljši, ker ti da še zavetje pred vetrom. Pa še, kadar dojiš, lahko kar na plaži, saj se da lepo skriti pred morebitnimi "firbci". :bravo::bravo::bravo:

SPORTINA -> Senčnik za na plažo (28.7.2005 16:19:29)

Po nasih izkusnjah super...Boljse kot marela-bolj uporabno, lazje za prenasanje in hitro se sestavi.
Uporabno pa povsod!

Samo kupi si kaj kvalitetnega (trgovine z opremo za kampiranje)!

nynna -> Senčnik za na plažo (28.7.2005 16:31:29)

kakšna je pa cena takega senčnika? Jaz mislim kupiti tistega ki je v Šparu v akciji za 1790 sit pa ne vem če je OK.

SPORTINA -> Senčnik za na plažo (30.7.2005 8:53:54)

jaz sem ga kupila lani v trgovini z opremo za kampiranje...mislim, da je bil okoli 5.000 ??

Ampak je res dober!

Ceni ni vedno vse, velikokrat pa...

DeVilla -> Senčnik za na plažo (6.8.2005 19:48:45)

Senčnik se je izkazal za odlično izbiro. Kupili smo ga za 4.990 sit v lokalni športni trgovini, težak je vse skupaj cca. 2,0 kg in se sestavi en-dva-tri.. Brina je bila navdušena nad njim, jaz pa še bolj... :bravo: Priporočam!!

Lp, DeVilla

P.S. Reka Kolpa je pri kraju Prelesje (v bližini je večji kraj Stari trg) fantastična za male otroke. V bližini je majhen kamp z gostilno Madronič, reka je na tem mestu zajezena, tako da lahko večji otroci skačejo in plavajo v globoki vodi, na drugi strani je sicer nekaj brzic, vendar je voda zelo plitva (nižja od metra), na obali je polno kamenčkov in školjk... Sence je veliko, sanitarije so urejene, imajo tuše s toplo vodo! Zelo lepo in veliko cenejše od morja. :)- odločite se za spremembo in si pojdite pogledat!

lp, D. :muca:

SPORTINA -> Senčnik za na plažo (6.8.2005 21:31:01)

...super, da si bila zadovoljna.

Hvala za informacije.:)

Stran: [1]