Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: maxi cosi: pearl ali priori? 14.9.2010 11:30:55
|
|
|
|
ledenka
|
priori SPS nima isofixa, zato bi se jaz raje odločila za Pearl, sploh če podstavek že imaš
|
|
RE: maxi cosi: pearl ali priori? 14.9.2010 11:48:39
|
|
|
|
oži
|
Pearl je boljši ker ima isofix, samo v tej ceni je samo sedež rabiš potem obvezno kupit še podstavek. Je pa ta sedež zelo majhen in niti približno not ne stlačiš 3-letnika. MC priori je pa večji, privežeš ga pa z varnostnim pasom. Tudi sama bom čez nekaj mesecev kupovala nov sedež MC in sicer sem se odločila za Priorifix ker je varen in prostoren.
|
|
|
|
RE: maxi cosi: pearl ali priori? 14.9.2010 12:37:39
|
|
|
|
Hope2
|
Imamo priori, čist v redu, udoben, velik prostora, ocenjen zelo dobro in predvsem mali uživa v vožnji.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 14.9.2010 12:40:46 >
|
|
|
|
RE: maxi cosi: pearl ali priori? 14.9.2010 13:02:12
|
|
|
|
kristinaj
|
naša je bila do 3 let v prioriju potem ji je postal majhen in ga ima sedaj mali, njej pa smo kupili rodija...
|
|
RE: maxi cosi: pearl ali priori? 15.9.2010 8:24:01
|
|
|
|
mišk
|
Pearl-a, če ne pa Tobija. Priori se mi ne dopade.
|
|
|
|
RE: maxi cosi: pearl ali priori? 15.9.2010 8:34:29
|
|
|
|
lenca1
|
Pearl-a ne poznam, imamo pa MC Tobi in je super, prijateljica pa ima oba (Tobi in Priori) in pravi, da se ne moreta primerjat-pravi, da je Tobi ful boljši.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?