samsara04
|
Hej, hej, , po dolgem času se spet javljam Najprej neža41, čestitke!!! Torej si bila zadovoljna z izolsko porodnišnico, kamor grem čez dober mesec tudi jaz. Zelo rada bi rodila na pručki, vendar je menda vse odvisno od babice oz. njene volje Preglede imam na dva tedna, izmerijo mi težo, pritisk in poslušamo srčeka. S težo sem zadovoljna, do sedaj sem pridobila 8 kg, zbujam se le enkrat na noč, tu in tam me zagrabi kak krč v mečih, edino utrujenost je že malo nadležna Drugače pa kmalu začnem zadnji mesec. Joj, kok hitro je minilo 8 mesecev. Za novega družinskega člana imam že skorajda vse pripravljeno. Celo prvo igračo je včeraj dobil...Sem bila z mojim v Pikapolonici in ni se mogel zadržat, pa je kupil tak velik džip na daljinsko. No, vse bi bilo malo bol smiselno, če ta džip ne bi bil namenjen otrokom nad 8 let Glede vozička...imam peg perego gt3, velik avto, tako da ni problema. Tak voziček pa sem kupila zaradi tega, ker rada rolam...no, sedaj ravno ne, rolala pa sem do konca 7. meseca Lep dan vam želim...
|