Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 14.9.2010 23:25:32
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Mene pa zmrazi ko pomislim koliko feniranja je treba pa kako zgckajo taki lasje po celu, pa silijo v oci... pa se ce nimas prav naravno ravnih.... Jaz za takle "šopek" las na čelu (do oči oz. čez obrvi) uporabljam samo ravnalec las.
|
|
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 15.9.2010 20:07:17
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
noro! prvic sem res 100% zadovoljna z rezultatom! in z barvo in z obliko....no, edino cena mal povprecje zbija!
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 15.9.2010 20:10:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* noro! prvic sem res 100% zadovoljna z rezultatom! in z barvo in z obliko....no, edino cena mal povprecje zbija! Katero si izbrala?
|
|
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 15.9.2010 20:21:21
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
tole! [img]file:///C:/DOCUME%7E1/vesna/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/img] (prvo) samo zadaj mi je vse pobrala, tako da imam "bunko", alpa se lahko skustram. pa barva je malenkost drugacna. (1 runda peroksida+1runda ultra blond barve+ 1 runda pramenov+1 runda sivkastega (pearl) preliva. uši, 3 kave s fuuuul smetane in duplega jegra imas v dobrem!
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 15.9.2010 20:24:35
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
aja, pa vse letosnje in lanske Lady sem prebrala....(4 ure pa pol)
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 15.9.2010 20:29:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Miska, nič ne vidim No, saj važno, da si ti zadovoljna ..jaz sem samo firbec
|
|
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 15.9.2010 20:56:27
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ma una cist taprva, na prvi strani, ko jo je mati uš napopala
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 15.9.2010 20:57:00
|
|
|
|
mateyka
|
miš, dej že fotko gor - too much, kok mormo čakat, da te vidmo..
|
|
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 15.9.2010 20:58:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Kaj takega ? To? U, čist divja!
|
|
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 15.9.2010 21:04:59
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
točno ta! slike pa se ni. nimam fotoaparata, telefon je pa ene 7 let stara polimana mottola. tamesecni luxuz evro je sel za frizuro. naslednji gre za fotoaparat.
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 15.9.2010 21:15:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* 4 ure pa pol Ojej, meni se zrola... Najdlje sem pri frizerju visela 3 ure in imam še zdaj travme
|
|
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 15.9.2010 21:17:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: za novo frizuro, m_mcc. Če je podobna gornji, je luštna. Ampak škoda, da nisi pofotkala že prejšnje frizure - za primerjavo. Seveda zdaj čakam, da vidim novo
|
|
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 15.9.2010 21:18:41
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ajd, me bojo slikal ju3 na sihtu, pa vam pokazem!
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 15.9.2010 21:18:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* 4 ure pa pol Ojej, meni se zrola... Najdlje sem pri frizerju visela 3 ure in imam še zdaj travme Uf, ta je pa dolga. A toliko časa traja barvanje? Ali branje vseh LAdy :)?
|
|
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 15.9.2010 21:20:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* točno ta! slike pa se ni. nimam fotoaparata, telefon je pa ene 7 let stara polimana mottola. tamesecni luxuz evro je sel za frizuro. naslednji gre za fotoaparat. Če je frizura tako huda kot na sliki, bi moralo že od napitnin za fotkiča nakapat.
|
|
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 15.9.2010 21:24:27
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
prvo umivanje par minut strizenje dobre pol ure pol razbarvanje slabo uro. pa s5 umivanje pa susenje pa barvanje dobre pol ure pa s5 pranje in susenje.... pa prameni s5 slabo uro. pa pranje in susenje pa siv preliv pol ure pa s5 pranje in fen frizura ob pol 12 ih sem se usedla, ob treh in 20 pa vstala.... aja, joj 3, 7 ure no.... sem se cigarete pa kavo stela zraven ocitno
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 16.9.2010 14:21:48
|
|
|
|
PIRANJA
|
zahtevamo fotko nove frizure in ceno!
|
|
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 16.9.2010 14:25:59
|
|
|
|
zvezdan
|
ja miš ne moreš nas tkole na suho hočemo sliko!
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 16.9.2010 14:44:20
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA zahtevamo fotko nove frizure in ceno! oboje! obvezno!
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 17.9.2010 9:43:40
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
cena je bla 69 €. slike pa se ni
|
|
[Brisano sporočilo] 17.9.2010 10:46:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 17.9.2010 10:53:38
|
|
|
|
uškinamama
|
uši, 3 kave s fuuuul smetane in duplega jegra imas v dobrem! kavo rade volje...jegra pa , brrrr me kar zmrazi... Alo flikni slikico gor. Živepo, si luštna, samo barva mi ni preveč ...imam pa nekaj v mislih.
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 17.9.2010 10:54:52
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama uši, 3 kave s fuuuul smetane in duplega jegra imas v dobrem! kavo rade volje...jegra pa , brrrr me kar zmrazi... pa šnops! zdj se pa nehaj zmisljevat!
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 17.9.2010 10:59:03
|
|
|
|
uškinamama
|
na zdaj, novo f,ukiš frizuro sem ti zrihtala, ti pa takole....saj 5% od napitnin zaradi nove frizure bi mi morala odstopit
|
|
RE: jutri grem k frizerju.... 17.9.2010 11:04:40
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
dobiš šnopc! napitnine je blo pa lih za pol prvega pranja mali mi je pa reku :" mami, ampak men si bla pa prej boljsa! "
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?