RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


malajka84 -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (15.10.2010 10:42:11)

haha ja kapesanta po moje me bi kr pred vratam pstil brez MŠ;) hehehe

eh nene..se stvar premika, sm lih prejle dobla pošto, u tork mamo drug del že..19., do tkrt bom pa že mnde zdržala no:) sam ne vem kaj kej b...kr so neke čudne teme...no sej je porod pa dihanje...sam mamo u sejni sobi, tko d si ne predstavlam..bomo za mizo sedele pa vse naenkrt...al kku:) bo zanimivo:)






anja84 -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (15.10.2010 12:19:40)

A imaš to v Trbovljah? Sedele bote na stolih kot v kino. Pa mate predavanja. En dan bo predavala dr. Fakin o poteku poroda, nato en dan babca dihalne vaje, en dan mate pa nega novorojenčka, kako se ga kopa, previja in drži. Nekak tako smo mel mi pred dvemi leti. 




Heilie -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (15.10.2010 12:21:51)

Malajka84 a šele zdej maš to? A tok pozno, kaj pa če kej predčasno preseneti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]..men se to kr pozno zdi no...




anja84 -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (15.10.2010 12:29:26)

Ja pozno je ja. Zadnji mesec nosečnosti, ko si že na porodniški. Js sm mela od 7.10. do 9.10. rodila sm pa 22.10. Lahko se pa pozanimaš kdaj so termini pa vprašaš če lahko prideš prej.




kapesanta -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (15.10.2010 18:55:42)

Jaz imam od ponedeljka do srede v Trbovljah, Malajka84 kje pa ti?




malajka84 -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (15.10.2010 19:55:40)

Jst mam v torek samo v Hrastniku..tko d po moje bo kr neki..ampak ok, bomo šli:) Prvič je rpvič, kr me čezdali bl panika grab, učer sm šla pliškota u plenice povijat, pa pol mami dol klicala če je prou:) Uglavnem mam podvige:)

kapesanta jst mam predlog....počakam tebe pa gremo skp rodit:) ti maš izkušne:)




Anonimen -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (16.10.2010 12:52:05)

IZVIRNO SPOROČILO: malajka84

Jst mam v torek samo v Hrastniku..tko d po moje bo kr neki..ampak ok, bomo šli:) Prvič je rpvič, kr me čezdali bl panika grab, učer sm šla pliškota u plenice povijat, pa pol mami dol klicala če je prou:) Uglavnem mam podvige:)

kapesanta jst mam predlog....počakam tebe pa gremo skp rodit:) ti maš izkušne:)



Jaz sem imela tudi v Hrastniku in je blo kar nekaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Res, nočem šinfat, ampak bi blo bolš, da bi doma zijala tv. Da o dihanju sploh ne govorim... So me potem na dan poroda naučili kako se diha[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Anonimen -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (16.10.2010 12:56:27)

Aja, še to: nama je Kejžarjeva na NS (v enajstem tednu) namignila, da naj bi bila punčka. Pa je tisti punčki zrastel lulči...




kapesanta -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (16.10.2010 13:21:19)

IZVIRNO SPOROČILO: malajka84

Jst mam v torek samo v Hrastniku..tko d po moje bo kr neki..ampak ok, bomo šli:) Prvič je rpvič, kr me čezdali bl panika grab, učer sm šla pliškota u plenice povijat, pa pol mami dol klicala če je prou:) Uglavnem mam podvige:)

kapesanta jst mam predlog....počakam tebe pa gremo skp rodit:) ti maš izkušne:)



JA TI KR POČAKI, SEJ SE LAHKO ZMENIVA TAM TAKOJ PO PRVEM [sm=smiley36.gif] ČE NE UPAŠ VOZIT LAHKO PRIDEM PO TEBE

DEJ PRIDI RAJ NA MATERINSKO V TRBOVLJE - V PONEDELJEK OB 12.30 V ZD - SEJ TE NE BOJO NATRAJBALI - PRI ROKU SO BILA PREDAVANJA SUPER - PA ŠE PORODNIŠNICO SI GREMO V TOREK OGLEDAT.




malajka84 -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (16.10.2010 18:41:43)

ja sm slišala da je v TRb kr fajnin predavanj ain dihanje in vs epokažejo na lutki dojenčka....eh...no za porod pa vela, bom držala mnoge skp;) hehe:) bomo vidl kok dolg:)

aprilčica...kako ste pa dihal, ste tud mel u sejni sobi pa kr za mizo al kako? sej si ne predstavlam, kr u trb vem d so lepo na  blazinah pa dihajo pa vse...eh tle bo pa kr neki..

Ja ogled porodnišnce...jst jo bom vidla k bom šla rodit..pč une prostore...smotan. KAj čmo, če bom mela srečo tak po rojstvu zamenam G, enga iz Trb pa je...sam kaj k so baje vsi polni pa ne sprejemajo...uglavneta moja je...za kritizirat, nemorm pomagat.




Anonimen -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (16.10.2010 19:03:13)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Jaz sem si tudi tako lepo predstavljala materinsko šolo, pa sem doživela hladen tuš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Zdaj mi je prav smešno, ko se spomnim kako sem komaj čakala, da bomo imeli[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Za mizo smo sedeli v sejni sobi in nam je sestra od dr. Markovičeve ˝kazala˝ kako se diha, pa smo morale 3x ponovit za njo - naši partnerji tudi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Katastrofa! Ti priporočam, da greš v Trbovlje! Pa želim ti, da greš čimprej proti P Trbovlje in spoznaš svojo štručko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image] Srečno!




malajka84 -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (17.10.2010 10:23:09)

Jutro!!

Pa mamo spet vreme za ....

aprilčica..a tko je pol to...svašta..brezveze...če bi prej vedla, bi se res zmenila, da bi šla v TRB na MŠ...tko je a moj zdej frej uzel v torek d greva sem...pa en del sva že naredla, d nama pč da potrdilo...pr naslednjem otročku...v TRB sigurno.
TUki je pol tko vse brezveze....eh...

kapesanta kdaj pa grete porodnišnico gledat v torek? kr je moj glih doma, kmamo to MŠ, pa če bi ure klapale, bi se uštulila tm zraven...d bi vsaj neki mela od tega no, sej po moje neb kompliciral.A že veš za uro, oziroma ko zveš, bi te prosla, če mi javiš.

No drugače pa...naša bebika je še kr živahna, tk d mislm, d še ne bomo šli kr rodit, no čeprov se lhk u enem dnevu vse spremeni pravjo...:) Pa sej po eni strani ap že komi komi čakam.

In kaj boste počele dans? Men še kosila ni treba kluhat, greva jest 2 štuka više k našim:) Pa sej kr paše učas ne kuhat:)

No mejte se lepo!




katis -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (17.10.2010 11:27:08)

Ojla, tudi jaz sem še v enem kosu. V petek zrihtala še vse za možev očetovski dopust na csd, pa za novo vlogo za otroški dodatek... pa opozorila me je, da tudi letos občina Hrastnik daje 'nagrado' ob rojstvu otroka. Tako da malajka84, ne pozabi dat noter vloge. Na občini dobiš obrazec, izpolniš in daš bančni račun! Po rojstvu.

Lep deževen dan vsem. Vsaj jaz imam že od nekdaj rada dež. Do neke mere. Me ful pomirja in daje svežino. Tako da meni kar paše. Sej jutri bi pa jaz potem že spet raje tudi kaj sončka!




kapesanta -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (17.10.2010 13:10:52)

IZVIRNO SPOROČILO: malajka84
Ja ogled porodnišnce...jst jo bom vidla k bom šla rodit..pč une prostore...smotan. KAj čmo, če bom mela srečo tak po rojstvu zamenam G, enga iz Trb pa je...sam kaj k so baje vsi polni pa ne sprejemajo...uglavneta moja je...za kritizirat, nemorm pomagat.


V Trbovljah pejt v ZD, pa se zmeni s sestro da bi hodila ob sredah dopoldne k Pogačniku. Lahko pa v sredo preverim če jemljejo, samo po mojem bi v ZD morali, bolnica pa verjamem da je polna.

V torek imamo ogled porodnišnice čist na koncu - ob 12.30 začnemo z dihalnimi vajami, pol je relaksacija in pritiskanje potem pa še ogled - po mojem ob ene 13.30-14.00.
Pa dej prid v ponedeljek v Trbovlje ob 12.30 - imamo porod in porodne dobe. Pol je pa še v sredo ob 12 zobozdravstvena vzgoja in potem še dojenje in nega ter oprema za novorojenčka.
Poklič takoj zjutraj na tel. 56-24-131 pa se s sestrami zmeni da bi prišla v Trbovlje namesto da hodiš v Hrastnik. Kolikor vem je torek tako predavanje da je fino če je partner zraven - jaz sem mojga že določla da bo...




malajka84 -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (17.10.2010 13:58:58)

ja kapesanta tole bom pa poklicala, no za torek, porodnišnco bi šla gledat..kr mi mamo pol 11...pa bomo do tkrt sigurn že konc...bom kr jutr poklicala, če lahk pridema zraven..

glede dohtrja pa takoj po rojstvu...menjam, če se bo le dalo.

katis ja vem d da občina neki, 100€ baje, sm mela akcijo sm iskala vse kjer se da kej dobit:) zakaj bi pustil, če dajo:)




Heilie -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (18.10.2010 14:47:59)

Evo, da vas mal pozdravim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Kam gre ta vikend no[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Se okrog obrnem pa je spet ponedeljek. Men bi pa tok pasal kak teden mal lenarit pa nč delat haha.

Drugač pa zdej že počas začenjam tuhtat kaj bo treba vse nabavit, kdaj bomo kaj, pa kaj bi blo pametno...huh cel projekt [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Kdaj ste ve začele z nakupi?

Drugače pa naša bebica počas začenja brcat, tale vikend je bil kar pester...jaz se pa veselim, da bom čutila, da je vse ok, ker je res neverjeten občutek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Želim vam en lep teden!




malajka84 -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (18.10.2010 18:37:57)

hej hoj...:)

heilie čestitke za brcike:)

SI sploh ne predstavljam kako bo, ko jih bo konc, pa k ne bo več bušita....čudn občutek..:) No bomo meli pa bebiko zunaj:) Pa je tud vredi.

Drugač  pa nč kej novga pr nas..še kar smo 2v1...pa bomo š eočitno nki časa, kr ni neki novga čutit.

Jutr grema za očetovstvo uredit, je CSD tuk fajn d se morš k tej ženski predhodno naročt d je ona dol in zdej nama je rekla nej kr jutr prideva čeprou ni uradnih ur, ker pol je ni...ok, bolš za njo, da jutr bo.:)

Nabava...midva sma začela ene tri mesece nazaj...pa že prej kaj za lušte, no cotk sma tko večinoma dobla...sam neki more bit za lušte jst pravm::) Tko ene tri tedne nazaj sva mela pa že vse...ne vem mogoč komu hitr, sam bolš hitr k pa prepozn:)




kapesanta -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (18.10.2010 21:56:40)

malajka84 - se vidiva jutri na "dihalnih vajah"?
pri nas tudi nič novega, v sredo imam pregled, mogoče takrat izvem kakšno novost....

nabavke - meni je od prvega ostalo še veliko stvari, kar mi je manjkalo pa pospešeno kupujem nekje od dopolnjenega 7 meseca dalje. Vmes sem pa kupila kakšno stvar, če je bila kje v akciji. Manjka mi še banjica in pestunja, ostalo mislim da imam vse. V Šparovih bončkih pa sem našla še video varuško - sem imela namen kupiti še eno klasično elektronsko, pa bomo zdaj verjetno kar to.




briljantina -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (19.10.2010 10:55:46)

Ojla!

Ima katera izkušnje z MŠ v zagorskem ZD? Mi naj bi imeli novembra predavanja, pa imam januarja rok. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ravno prav, se mi zdi. Me pa že ornk križ matra oz. peče, pa pod rebrami tudi. Nič kaj prijetno, če si v službi za računalnikom. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Heilie - kmalu so se začele tele brcike. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Je pa krasen občutek, res. Boš kasneje videla, ko boš čutila rokice in nogice, super je. Najlepša budilka zjutraj! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Pa tudi ponoči... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Lep dan!





Heilie -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (19.10.2010 11:19:39)

Za MŠ ti ne znam povedat, jst bom v trbovlje šla.

Kmalu se ti zdi, sej sem že čez polovico? Men se pa zdi pozno, kr te k majo isto rok so že prej čutile [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Drugač pa mislem, da lih tam tam se začuti. Je pa res, da metuljčke sem kr zgodi čutla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Kar se pa tiče dela za računalnikom obuup, te razumem, ker mene že zdaj matra hrbet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




briljantina -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (19.10.2010 11:29:45)

Sej metuljčke sem tud jst prej že čutila, brcike pa tud kasnej, morm rečt. Hitr gre cajt, res si sam 2 meseca za mano. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Nič, šibam delat, da ne bo pripomb.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]




anja84 -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (19.10.2010 12:05:40)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] kako ste? ste kaj zaspane? men se zdi, da si bom mogla oči vsak čas podpret, mi jih kr skupaj vleče.
kar se tiče oblačil jih imam še nekaj od Anžeta ( večina v modri in zeleni barvi ), tako da mi kaj veliko ne bo treba kupovat, če se seveda ginekologinja na NS ni zmotila pri spolu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
drugače pa upam ,da si bomo kakšno stvar lahko sposodli.




anja84 -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (21.10.2010 8:04:56)

lep pozdrav [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]
ravnokar sem izvedela, da telovadbe za nosečnice verjetno ne bo, ker smo prijavljene samo dve. prosim vas, da ostale, ki telovadbe ne boste obiskovale poveste to vsaj svojim nosečim prijateljicam ali znankam. bi bila zelo vesela. hvala že vnaprej.
in je šla katera že rodit? kako poteka MŠ?





Heilie -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (21.10.2010 8:36:47)

Spet zamira tale tema...

Jao no [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Ne morem verjet, da v tem Zasavju nobenga zanimanja za kej takega ..Škoda, bom mogla kr sama zgleda se mal v roke vzet, kokr bom še lhka.

Ej tale moj otrok pa že tko lepo brca, da ga že moj čuti. A je to normalno, glede na to, da sem v 21. tednu? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]





anja84 -> RE: BODOČE ZASAVKE MAMICE (21.10.2010 8:47:21)

ja tema pa res zamira. očitno ni dovolj nosečk v zasavju al pa nočjo govorit z nami [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

lepo to da ga čutiš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], čim več lepih manj bolečih brc [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. seveda je možno, da ga tud tvoj čuti.
jaz pa trenutno samo rahle  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/metulj.gif[/image] čutim ( 14 teden ), pa še to ne vsak dan. bomo mogl na konkretne obrate še malce počakat. vidva pa uživajta v čutenju svojega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ker ko se bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] rodil bosta te brcike kar pogrešala. je pa tudi res, da pol pridejo drugačne brcike iz previjalne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>